شفاآنلاین-مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مهمترین برنامههای وزارت بهداشت برای ارتقای سلامت محصولات غذایی، حمایت از تولید غذاهای سالم و موثر در ارتقای سلامت است.
به گزارش
شفاآنلاین،هدایت حسینی افزود: محوریت برنامههای ارتقاء سلامت محصولات غذایی که باید به این برنامهها توجه جدی شود، کاهش چربی در مواد غذایی، کاهش اسیدهای چرب اشباع در محصولات غذایی، کاهش نمک در مواد غذایی و پایش غنی سازی نمک با ید، کاهش مصرف قندهای ساده و منطقی کردن مصرف افزودنی های خوراکی و تحت کنترل قرار دادن رنگ ها و اسانس هاست.
وی اظهار داشت: ما باید گلوگاههای ورودی را سهلتر کنیم البته نه به معنی اینکه به هر کالایی اجازه تولید دهیم بلکه از دموکراسی ها و گلوگاهها کم کنیم و بیشتر انرژی خود را نظارت در سطح عرضه بگذاریم.
حسینی گفت: ما برای سلامت و امنیت مواد غذایی توجه ویژهای داریم و برنامه ریزی های بسیار مناسبی نیز انجام شده است.