کد خبر: ۲۷۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۵ تير ۱۳۹۳ - 2014July 06
شفاآنلاین-با قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در فصل تابستان سعی کنیم از غذاهایی استفاده کنیم که علاوه بر رفع عطش، بدون عوارض و در دسترس عموم باشد.
به گزارش شفا آنلاین،محمدباقر مینایی متخصص طب سنتی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مصادف شدن ماه مبارک رمضان با تابستان گفت: با توجه به اینکه در فصل تابستان قرار داریم لذا باید از ترکیباتی استفاده کنیم که عطش را رفع کند.

وی در ادامه افزود: شاه‌توت به شکل مربا همراه با ماست بدن را مقاوم می‌کند و باعث افزایش ایمنی بدن می‌شود.

مینایی به تخم بارهنگ به صورت دمنوش اشاره کرد و گفت: در تعادل مزاج در فصل تابستان بسیار موثر است، همچنین خاکشیر برای تعادل مزاج در فصل گرما به صورت شربت و دمنوش به خصوص در افراد میانسال و برای نوجوانان و جوانان به صورت شربت همراه با لیموترش، گذشته از اینکه عطش را برطرف می‌کند از گرمازدگی جلوگیری می کند و دمای بدن را متعادل می‌کند در واقع اعتدال مزاج می‌آورد.

این متخصص در پایان با بیان اینکه بهترین زمان برای مصرف این شربت چه زمانی است اظهار داشت : بهتر است به دلیل حجیم بودن آب بعد از افطاری و قبل از سحزی صرف شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: