شفاآنلاین-با قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در فصل تابستان سعی کنیم از غذاهایی استفاده کنیم که علاوه بر رفع عطش، بدون عوارض و در دسترس عموم باشد.
به گزارش
شفا آنلاین،محمدباقر مینایی متخصص طب سنتی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با
اشاره به مصادف شدن ماه مبارک رمضان با تابستان گفت: با توجه به اینکه در
فصل تابستان قرار داریم لذا باید از ترکیباتی استفاده کنیم که عطش را رفع
کند.
وی در ادامه افزود: شاهتوت به شکل مربا همراه با ماست بدن را مقاوم میکند و باعث افزایش ایمنی بدن میشود.
مینایی
به تخم بارهنگ به صورت دمنوش اشاره کرد و گفت: در تعادل مزاج در فصل
تابستان بسیار موثر است، همچنین خاکشیر برای تعادل مزاج در فصل گرما به
صورت شربت و دمنوش به خصوص در افراد میانسال و برای نوجوانان و جوانان به
صورت شربت همراه با لیموترش، گذشته از اینکه عطش را برطرف میکند از
گرمازدگی جلوگیری می کند و دمای بدن را متعادل میکند در واقع اعتدال مزاج
میآورد.
این متخصص در پایان با بیان اینکه
بهترین زمان برای مصرف این شربت چه زمانی است اظهار داشت : بهتر است به
دلیل حجیم بودن آب بعد از افطاری و قبل از سحزی صرف شود.