شفا آنلاین:عدم مصرف چربی، کلسترول و تری گلیسیرید( چربیهای اشباع و غیر اشباع) موجب کاهش فشار خون میشود.
به گزارش
شفا آنلاین، فرهاد صبری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا گفت: از شایع ترین علل
فشار خون بالا، بیماریهای کلیوی و قلبی عروقی است که هر کدام از دیدگاه طب
سنتی به عادت بد رژیم غذایی مربوط میشود.
وی
ادامه داد: مصرف غذای چرب و مواد قندی میتواند تصلب شراین به همراه داشته
باشد و عدم مصرف چربی، کلسترول و تری گلیسرید چربیهای اشباع و غیر اشباع
موجب کاهش فشار خون میشود.
وی تصریح کرد: سدیم و
پتاسیم باید به اندازه مصرف شود چرا که خصوصا در افرادی که دچار مشکلات
کلیوی هستند پتاسیم بالا میرود و چون دفع ادرار از کلیه صورت میگیرد سدیم
در داخل خون نیز افزایش مییابد.
صبری با اشاره
به مصرف برخی از عرقیجات برای کاهش فشار خون گفت: عرق کاسنی، عرق خارشتر و
خارخاسک که البته بستگی به درصد بیماری فرد دارد میتواند مفید باشد.
این متخصص گفت: منیزیم یک عنصر بسیار خوب است که علاوه بر اینکه در بهبود فشار خون موثر است کمبود آن موجب بیماریهای اعصاب میشود.
وی
در پایان به مصرف میوههای حاوی پتاسیم و منیزیم اشاره کرد و گفت: موز،
پرتغال، توت فرنگی، هندوانه و خصوصا انبه در افرادی که دارای فشار خون بالا
هستند البته تحت نظر پزشک و اندازهگیری دقیقی توصیه میشود.