وی در خصوص گرم شدن مزاج در فصل پاییز اظهار داشت: مصرف خوردنیهایی که مزاج را مختصری گرم وتر میسازند، البته با رعایت تعادل و مصرف برحسب مزاج فردی و شرایط جسمی، سنی، گوارشی و اقلیمی، میتواند در پاییز به سلامتی ما کمککند.
به گزارش شفاآنلاین: این متخصص طب سنتی تاکید کرد: مصرف آبگوشت با گوشت بره، آشهای ساده، مرغهای درشت، تخم مرغ عسلی، شیرینیهای طبیعی از شکر و بادام و پسته، و مصرف متعادل غذاهای تند، مصرف پروتئینها و فرآوردههای حیوانی مانند؛ گوشت گوسفند، گوشت شتر، شترمرغ، مرغخانگی، بلدرچین، میگو، جگر و خامه، مصرف نخود، لوبیا قرمز، گندم توصیه میشود.
رضایی پور ادامه داد: همچنین مصرف مغزها، کشمش و مویز، شیره انگور، خرما، نارگیل، زیتون و میوههای فصلی چون انجیر، به، سیب، انار شیرین، انگور شیرین، خربزه شیرین و گلابی، مصرف سبزیهایی مانند نعنا، مرزه، هویج، شلغم، بامیه، زنجبیل، خردل، زعفران، سیر و پیاز (بهویژه پخته آنها) و همچنین سیاهدانه، خاکشیر و بارهنگ نیز در گرم شدن مزاج مؤثر است.
وی افزود: مصرف معقول از غذاهای مقوی سنگین مانند حلیم گندم، انواع آش و آبگوشت، کله پاچه و…نیز توصیه میشود.