شفا آنلاين-با تغییرات ساده و کوچک میتوانید خطر ابتلا به بیمارهای قلبی را تا 92 درصد کاهش دهید
1- سبزیجات تازه
اگر سبزیجات تازه جایگزین نمک، روغن و کره شوند، مواد غذایی خوش طعم و مزه
تر خواهد شد و علاوه بر حفظ تندرستی قلب از بروز فشار خون و کلسترول بالا،
دیابت و سکته مغزی جلوگیری خواهد شد.
واقعیت: رزماری، مریم گلی، پونه و آویشن سرشار از آنتی اکسیدان هستند.
2- لوبیا سیاه و سفید
مصرف لوبیای سیاه و سفید که حاوی فولات،
آنتی اکسیدان، منیزیم و فیبر هستند از افزایش کلسترول، فشار و قند خون
جلوگیری می کنند.
توصیه: کنسروهای لوبیای سیاه و سفیدی که فاقد نمک هستند را انتخاب کرده و به سوپ و سالاد اضافه کنید.
3- ماهی سالمون: پادشاه مواد غذایی
ماهی سالمون که سرشار از امگا 3، ویتامین د و DHA است نقش اساسی در حفظ
تندرستی قلب ایفا می کند. وزارت بهداشت بریتانیا به مردم توصیه کرده دست کم
دو وعده در هفته ماهی سالمون مصرف کنند.
توصیه: آب یا بخار پز کردن ماهی سالمون همراه سبزیجات معطر سالم تر از سرخ کردن است.