کد خبر: ۲۶۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۴ - ۰۸ تير ۱۳۹۳ - 2014June 29
شفا آنلاين-با تغییرات ساده و کوچک می‌توانید خطر ابتلا به بیمارهای قلبی را تا 92 درصد کاهش دهید
1- سبزیجات تازه


 
اگر سبزیجات تازه جایگزین نمک، روغن و کره شوند، مواد غذایی خوش طعم و مزه تر خواهد شد و علاوه بر حفظ تندرستی قلب از بروز فشار خون و کلسترول بالا، دیابت و سکته مغزی جلوگیری خواهد شد.
 
واقعیت: رزماری، مریم گلی، پونه و آویشن سرشار از آنتی اکسیدان هستند.

2- لوبیا سیاه و سفید


 
مصرف لوبیای سیاه و سفید که حاوی فولات، آنتی اکسیدان، منیزیم و فیبر هستند از افزایش کلسترول، فشار و قند خون جلوگیری می کنند.
 
توصیه: کنسروهای لوبیای سیاه و سفیدی که فاقد نمک هستند را انتخاب کرده و به سوپ و سالاد اضافه کنید.

3- ماهی سالمون: پادشاه مواد غذایی


 
ماهی سالمون که سرشار از امگا 3، ویتامین د و DHA است نقش اساسی در حفظ تندرستی قلب ایفا می کند. وزارت بهداشت بریتانیا به مردم توصیه کرده دست کم دو وعده در هفته ماهی سالمون مصرف کنند.
 
توصیه: آب یا بخار پز کردن ماهی سالمون همراه سبزیجات معطر سالم تر از سرخ کردن است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: