کد خبر: ۲۶۲۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020July 27
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران از دفن ۲۳۴ نفر طی دو روز گذشته در بهشت زهرا(س) به دلیل ابتلا به کرونا خبر داد و گفت: احتمالا بیمارستان‌های موقت، دوباره در پایتخت فعال می‌شود.

شفاآنلاین>سلامت>ناهید رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران ، درباره وضعیت در پایتخت و اقدامات مدیریت شهری جهت مقابله و پیشگیری از این بیماری، اظهار داشت: تصمیمات کلان بر عهده ستاد ملی مقابله با است و شهرداری نمی‌تواند در این راستا تصمیم‌گیری کند.

به گزارش شفاآنلاین:ناهید افزود: ضدعفونی مکان‌های مختلف در سطح شهر از جمله اقداماتی است که شهرداری انجام داده و مدیریت شهری از هیچ اقدامی جهت مقابله با دریغ نمی‌کند.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران ادامه داد: نظرات کمیسیون سلامت شورای شهر به ستاد ملی مقابله با منتقل شده است و به صورت مداوم با علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با تهران در ارتباط هستیم تا مسائلی که نیاز است جهت پیشگیری از در سطح شهر انجام گیرد مدنظر قرار دهند.

با بیان اینکه متأسفانه برخی در ستاد حالت کرختی نسبت به موضوع ویروس ـ 19 پیدا کرده‌اند، گفت:‌این کرختی سبب شده که تنها در لحظه جهت مقابله با تصمیم‌گیری شود در حالی که باید به فکر روزهای آینده نیز بود.

وی بیان داشت: اینکه موضوع در تهران مدیریت شود بر عهده شهرداری نیست تصمیم‌گیر نهایی و اصلی در این زمینه ستاد است ما در حوزه شهری نگرانی در مورد مراسم عید قربان و وضعیت کشتارگاه‌های سیار داشتیم بنابر این تصمیم گرفته شد که کشتارگاه‌های سیار امسال فعالیت‌شان در عید قربان لغو شود.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: اینکه بازار و کسب و کارها را تعطیل کنیم یا ممنوعیت تردد در مکان‌های اجتماعی باشد بر عهده شهرداری نیست ولی رعایت پروتکل‌های ابلاغی به شدت مورد توجه مدیریت شهری است.

ناهید اعلام کرد: روز گذشته 116 نفر و روز قبل از آن 118 نفر در بهشت‌زهرا (س) تهران به دلیل دفن شده‌اند که این آمار بسیار زیاد است و تقریباً آمار مشابه هفته اول فروردین بوده است. همچنین همه تخت‌های مراقبت‌های ویژه در پایتخت ظرفیت تکمیل دارد و اگر مردم مواظب خودشان نباشند، دیگر جایی برای بستری نیست.

وی اعلام کرد: ممکن است در صورت ادامه افزایش مبتلایان به بیمارستان‌های موقت را در مکان‌هایی دوباره فعال کنیم که این خبر خوبی نیست.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که بیمارستان‌های موقت در پیک اول چقدر مورد استفاده قرار گرفت، گفت:‌این بیمارستان‌ها که بسیاری از آنها متعلق به ارتش و سپاه بود در پیک اول مورد استفاده قرار گرفت ولی بعد از اینکه همه گمان می‌کردند فروکش کرده و وضعیت به حالت عادی بازگشته است این بیمارستان‌ها دیگر مورد استفاده قرار نگرفت.

شفاآنلاین را در اینستاگرام هم دنبال کنید


وی اعلام کرد: کادر درمان هم در حال حاضر با یک جنگ فرسایشی مواجهند و یک تنه طی 5 ماه اخیر مقابل ایستاده‌اند و ما نگران هستیم که تاب و توان کادر درمان نیز به اتمام برسد. روز گذشته طی صحبت با یکی از مراکز درمانی تهران متوجه شدم که هر دو متخصص ریه در یک مرکز درمانی مبتلا به شده‌اند و این مسأله نشان می‌دهد که باید اقدامی عاجل جهت مقابله با انجام شود.

فارس

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: