شفا آنلاین:کنکوری ها برای کاهش اضطراب خود موز و مقداری کشمش مصرف کنند.
به گزارش
شفا آنلاین،پروین افشار عضو انجمن تغذیه ایران ضمن
اشاره به اینکه رعایت الگوی تغذیه ای در دانش آموزان کنکوری اهمیت ویژه ای
دارد، افزود: مصرف صبحانه در روز کنکور اهمیت ویژه ای دارد و بهتر است برای
افزایش کارایی مغز، از مواد سرشار از پروتئین یا سرشار از فیبر مانند تخم
مرغ، نان تست با عسل یا برشتوک استفاده شود.
وی یادآور شد: بررسی
های دانشمندان نیز نشان می دهد که غذاهای نشاسته ای مانند ماکارونی، برنج و
نان به دلیل تاثیر مثبت در کیفیت خواب شب امتحان مفید است و توجه والدین
به این موضوع مهم اثرگذاری بهتری را به دنبال دارد.
افشار، با اشاره
به اینکه مصرف نان، پنیر و گردو یا تخم مرغ یا یک عدسی به آرامش روز
امتحان کمک می کند، افزود: خوردن عسل و نوشیدنی های حاوی عسل در کاهش
اضطراب امتحان بسیار موثر است.
این کارشناس مرکز آموزشی درمانی
تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان، تصریح کرد: کنکوری ها از مصرف
انواع شیرینی ، چیپس، نمک، تخمه، غذاهای چرب و انواع نوشیدنی های گازدار در
شب امتحان خودداری کنند زیرا این مواد در خواب شب امتحان تاثیر منفی
دارد.
وی اظهار کرد: بر این اساس مصرف ماست ترش و دوغ ترش در ساعات
قبل امتحان به هیچ عنوان توصیه نمی شود، چراکه این مواد خواب آور است اما
خوردن ماست شیرین اشکالی ندارد.
افشار، خاطر نشان کرد: تغذیه متعادل و متنوع شامل غلات، انواع سبزی، لبنیات، گوشت و میوه ها به کاهش استرس امتحان کمک می کند