شفا آنلاين-پژوهشگران شیوههای منحصر به فرد برای پذیرایی از مهمانان معرفی میکنند که حافظ سلامت و کنترل کنندهی رژیم غذایی آنها از سوی میزبان است.
به گزارش
شفا آنلاين،پژوهشگران به افراد میزبان برای حفظ رژیم غذایی و پذیرایی از مهمانان
توصیه میکنند قبل از هر چیز در خصوص سابقهی بیماریهای مهمانان اطلاعات
کسب نمایند تا با توجه به شرایط جسمی و حتی روح بیماران مواد غذایی فراهم
نمایند.
گفتنی است: براین اساس پزشکان توصیه میکنند افراد مواد
غذایی کم کالری را به عنوان پذیرایی در نظر بگیرند و حتی از مواد شیرین کم
کالری استفاده نمایند و یا برای جلوگیری از مصرف زیاد مواد شیرین به ویژه
توسط کودکان آنها را دور از دسترس قرار دهند.
پژوهشگران استفاده از
سرویسهای غذاخوری در ابعاد کوچک مانند ظرفها و دیسهای غذا و حتی ظرفها
و قاشقهای کوچک برای مصرف دسرهایی مانند بستنی را از جمله دیگر موارد حفظ
رژیم غذایی مهمانها و جلوگیری از مصرف بیش از حد کالری و مواد شیرین
معرفی میکنند.
از جمله دیگر راهها برای حفظ رژیم غذایی مهمانان
استفاده از نورهای ملایم در محیط آشپزخانه و همینطور چیدمان وسایل به
شیوهای آرام بخش است که میتواند سبب کاهش کالری به میزان 175 کالری گردد و
به این ترتیب رژیم غذایی مهمانان به هم نمیخورد.