کد خبر: ۲۵۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۵ - ۰۴ تير ۱۳۹۳ - 2014June 25
شفا آنلاين-پژوهشگران شیوه‌های منحصر به فرد برای پذیرایی از مهمانان معرفی می‌کنند که حافظ سلامت و کنترل کننده‌ی رژیم غذایی آنها از سوی میزبان است.
به گزارش شفا آنلاين،پژوهشگران به افراد میزبان برای حفظ رژیم غذایی و پذیرایی از مهمانان توصیه می‌کنند قبل از هر چیز در خصوص سابقه‌ی بیماری‌های مهمانان اطلاعات کسب نمایند تا با توجه به شرایط جسمی و حتی روح بیماران مواد غذایی فراهم نمایند.

گفتنی است: براین اساس پزشکان توصیه می‌کنند افراد مواد غذایی کم کالری را به عنوان پذیرایی در نظر بگیرند و حتی از مواد شیرین کم کالری استفاده نمایند و یا برای جلوگیری از مصرف زیاد مواد شیرین به ویژه توسط کودکان آنها را دور از دسترس قرار دهند.

پژوهشگران استفاده از سرویس‌های غذاخوری در ابعاد کوچک مانند ظرف‌ها و دیس‌های غذا و حتی ظرف‌ها و قاشق‌های کوچک برای مصرف دسرهایی مانند بستنی را از جمله دیگر موارد حفظ رژیم غذایی مهمان‌ها و جلوگیری از مصرف بیش از حد کالری و مواد شیرین معرفی می‌کنند.

از جمله دیگر راه‌ها برای حفظ رژیم غذایی مهمانان استفاده از نورهای ملایم در محیط آشپزخانه و همینطور چیدمان وسایل به شیوه‌ای آرام بخش است که می‌تواند سبب کاهش کالری به میزان 175 کالری گردد و به این ترتیب رژیم غذایی مهمانان به هم نمی‌خورد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: