کد خبر: ۲۵۷۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020May 16
در تحقیقات انجام شده از شاکیان مشخص شد که این افرد در فضای مجازی برنامه ای را دانلود کرده و برای فعال سازی آن، از طریق این برنامه به یک درگاه اینترنتی هدایت شده و با وارد کردن اطلاعات حساب بانکی شان در این درگاه جعلي بانك، اطلاعات حساب شان به سرقت رفته است
شفاآنلاین>اجتماعی>فردي كه به وسيله يك برنامه جعلي و طراحي يك سايت فيشينگ، اطلاعات 340 حساب بانكي را سرقت كرده بود، در تحقيقات كارشناسان پليس فتا ساوه دستگير شد.

به گزارش شفاآنلاین،سرهنگ علي اكبر عيسي آبادي فرمانده انتظامی شهرستان "ساوه" در تشریح این خبر بیان داشت: چندی پیش چند تن از شهروندان ساوجی با ارائه مرجوعه قضائی، درخواست رسیدگی به برداشت غیرمجاز از اطلاعات حساب بانکی شان را به این پلیس ارائه دادند و بررسی موضوع در دستور کار پليس فتا شهرستان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در تحقیقات انجام شده از شاکیان مشخص شد که این افرد در فضای مجازی برنامه ای را دانلود کرده و برای فعال سازی آن، از طریق این برنامه به یک درگاه اینترنتی هدایت شده و با وارد کردن اطلاعات حساب بانکی شان در این درگاه جعلي بانك، اطلاعات حساب شان به سرقت رفته است.

این مقام انتظامی ادامه داد: با آغاز تحقیقات تخصصی کارشناسان فضای سایبری پلیس شهرستان و همكاري پليس فتا استان و در مراحل رسیدگی به این پرونده ها، اطلاعاتی دیگر از افرادی ديگر که از طریق این برنامه جعلی اطلاعات حسابشان سرقت شده بود، به دست آمد.

فرمانده انتظامی شهرستان "ساوه" خاطر نشان کرد: در تکمیل تحقيقات پلیس، سرانجام عامل این برداشت های غیرمجاز در این شهرستان شناسایی و با هماهنگی انجام شده با دستگاه قضائی دستگیر شد.

سرهنگ عیسی آبادی با اشاره به اعتراف فرد دستگیر شده به جرایم سایبری خود بیان داشت: با توجه به اسناد و مدارکی که در روند رسیدگی به این پرونده به دست آمده بود، متهم به تبلیغ نرم افزار فیشینگ در شبکه های اجتماعی اعتراف کرد و اذعان داشت با این روش اطلاعات 340 حساب بانکی را سرقت و از وجوه آنها برای خرید شارژ تلفن همراهش استفاده مي کرده است.

این مقام انتظامی با اشاره به ادامه داشتن تحقیقات کارشناسان پلیس شهرستان ساوه به منظور محاسبه کل مبلغ برداشت غیر قانونی هکر دستگیر شده از حساب شخصی شهروندان یادآور شد: متهم دستگیر شده در این عملیات پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

عیسی آبادی بیان کرد: افراد باید قبل از انجام خرید اينترنتي، در ابتدا با اصول و قواعد آن آشنا شده و پس از اطمینان از اصالت سايت، درگاه بانكي و یا فروشگاه اينترنتي مورد نظر خود، اطلاعات حساب بانكي يا كاربري خود را در آن وارد کنند.

وی در پایان از کاربران خواست تا همواره در هنگام اتصال به درگاه بانكي با كنترل كردن آدرس بانك مربوطه در قسمت نوار آدرس، قفل ابتداي آدرس و نیز پروتكل امنيتي https دقت لازم را داشته باشند و از نصب برنامه هايي كه در شبكه هاي اجتماعي و از منابعي نامعتبر تبليغ مي شود، خودداري كنند
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: