کد خبر: ۲۵۶۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020April 27
یک روانشناس با تاکید بر اهمیت حمایت‌های عاطفی و روانی از بازماندگان قربانیان کرونا گفت: این افراد نیازمند نگهداری در فضای هیجانی بمنظور تخلیه عواطف و احساسات منفی ناشی از سوگ عزیزان خود هستند.
شفاآنلاین>سلامت>شهناز بیگلری اظهار داشت: عزاداران قربانیان کرونا باید در رابطه با عواطف و احساسات خود گفت وگو کنند.
به گزارش شفاآنلاین:بیگلری افزود: اقوام و خویشاوندان آنان نیز باید با این احساسات همراه شوند؛ عواطف و هیجانات عزاداران را قضاوت نکنند و به سوگواران اجازه دهند که در باره احساسات درونی خود توضیح دهند.
این روانشناس ادامه داد: مرگ عزیزان بی‌شک سبب اضطراب و تنش است و این امر به‌عنوان یک واکنش طبیعی متعارف (به درجات متعدد) برای هر آدمی تجربه می‌شود و این مساله باید به سوگواران نیز گفته شود.
بیگلری با بیان این‌که رمز آرامش سوگواران در تخلیه هیجانات منفی است، تاکید کرد: عزاداران باید در خصوص افکار و اندیشه و همچنین مشکلات ذهنی و راهکارهای درونی گفت وگو کنند.
وی یادآور شد: برای برخی سوگواران افکار و اندیشه با تصاویر ذهنی همراه می‌شود، این تصویر به‌طور مداوم تداعی و سبب آشفتگی ذهنی می‌شود.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: آدمی در برخورد و مواجهه با هر یک از این بحران‌ها از راهبردهای مقابله‌ای استفاده می‌کند که عمدتا از دوران کودکی آموخته است، بنابراین روانشناسان و مشاوران نیز در این زمینه باید بر آموزش راهبردهای مقابله‌ای موثر تمرکز کنند.
بیگلری با اشاره به مداخلات روانشناختی افزود: یک داغدار به‌طور حتم نیازمند هدایت و آموزش راهبردهای مقابله‌ای هیجان‌مداری سالم است، باید به وی اجازه «گریه کردن» داد. وی همچنین باید به‌طور مکرر با خویشاوندان و نزدیکان درد دل و گفت وگو کند.
این مشاور خاطرنشان کرد: به‌ عبارت دیگر این داغداران باید در فضای هیجانی نگه داشته شوند تا به مرحله تخلیه هیجانی و آرامش دست یابند.ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: