شفا آنلاين-یک متخصص طب سنتی در آستانه ماه مبارک رمضان به روزهداران توصیه کرد که از خوردن چای پررنگ، قهوه و کاکائو به هنگام سحر خودداری کنند تا دچار عطش و تشنگی نشوند و در مقابل بیشتر میوه، لیموترش، ماست و سبزیخوردن بخورند.
به گزارش
شفا آنلاين،علی
حسینی گفت: در ماه رمضان باید از نان و غلات، گوشت و تخم مرغ و حبوبات،
میوه و سبزیجات، شیر و لبنیات یعنی گروههای اصلی غذایی بیشتر استفاده شود.
وی
ادامه داد: مصرف آش، سوپ، عدسی، شله زرد، فرنی، شیربرنج، چای کم رنگ، آب
جوش برای هضم بهتر غذا توصیه میشود که ابتدا افطار با این خوراکیها انجام
شود.
حسینی گفت: مصرف برنج، گوشت، نان سبوسدار، پنیر، شیر گرم،
عسل، خرما، سبزی، گردو و کشمش به تناسب در هنگام افطار، سحر یا شام از
خوراکیهای مناسب هستند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: غذاهایی که
به میزان زیادی ادویه دارند، غذاهای چرب و سرخ کردنی، غذاهای شور و شیرین،
بادمجان، کشک و... عطش زیادی ایجاد میکنند که برای رفع آن علاوه بر کاهش
مصرف این خوراکیها میتوان از لیموترش، ماست و سبزیخوردن در کنار غذا
بهره گرفت یا از روشهایی مانند غرغره با آب سرد، شستن دست و پا با آب سرد و
دوش آب ولرم استفاده کرد.
حسینی تصریح کرد: از خوردن چای پررنگ،
قهوه، کاکائو و موادی که باعث دفع بیشتر آب بدن می شوند، به هنگام سحر باید
پرهیز کرد و در مقابل مصرف میوه در هنگام سحر، باعث افزایش مقاومت بدن در
مقابل تشنگی می شود.
این متخصص طب سنتی گفت: روزه داران بهتر است که افطار خود را با یک غذا و نوشیدنی گرم و کمی شیرین، ساده و زودهضم آغاز کنند.
حسینی
تصریح کرد: مصرف خرما، کشمش، انجیر و عسل به هنگام افطار به دلیل اینکه
سریع قند خون را بالا میبرد، توصیه میشود و از پرخوری هم جلوگیری میکند.
وی
افزود: غذاهای شور و چرب، نوشیدنی های گازدار، مصرف بالای زولبیا و بامیه،
آب میوه های مصنوعی، ادویه های تند و غذاهای فستفود که شامل سوسیس و
کالباس است بهتر است در این ایام مصرف نشود.
فارس