کد خبر: ۲۵۴۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020April 01
اگر علت گلودرد ویروسی باشد، مصرف آنتی بیوتیک کمکی به بهبود شرایط نخواهد کرد. در عوض، غرغره کردن با آب نمک گرم و استفاده از داروهای بدون نسخه می‌تواند مفید باشد
شفاآنلاین>سلامت>خشکی گلو می‌تواند یکی از علائم کرونا باشد ولی مختص این بیماری نیست. با این حال ترس از بیماری باعث شده بسیاری از ما بدون دلیل، احساس خشکی گلو داشته باشیم.

به گزارش شفاآنلاین، سید صفر موسوی پزشک عمومی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا خشکی گلو از علائم کرونا است، اظهار کرد: خشکی گلو یکی از علائم کرونا می‌تواند باشد، ولی مختص این بیماری نیست.

او در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا سردرد هم از علائم کرونا است، اظهار کرد: به طور معمول سوزش گلو و سردرد جزو علائم اختصاصی کرونا محسوب نمی‌شود.

بیشتر گلودردها به خاطر عفونت‌های ویروسی همچون سرماخوردگی یا آنفلوآنزا ایجاد می‌شوند. اغلب نشانه‌های دیگری همچون آبریزش بینی، عطسه کردن، سرفه کردن، تب خفیف و خستگی نیز در فرد دیده می‌شود.

بیان تفاوت‌های بین سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمی دشوار است، اما آنفلوآنزا نشانه‌های شدیدتری همچون تب بالا و درد عضلات را نیز ایجاد می‌کند.

اگر علت گلودرد ویروسی باشد، مصرف آنتی بیوتیک کمکی به بهبود شرایط نخواهد کرد. در عوض، غرغره کردن با آب نمک گرم و استفاده از داروهای بدون نسخه می‌تواند مفید باشد.

گلودرد استرپتوکوکی

گلودرد استرپتوکوکی نوعی عفونت است که به خاطر وجود باکتری ایجاد می‌شود. نشانه‌ها ممکن است در برگیرنده گلودرد، تکه سفید بر روی لوزه، غدد لنفاوی متورم در گردن و تب باشد. زمانی که چنین گلودردی دارید معمولا آبریزش بینی یا سرفه را تجربه نخواهید کرد.

هر فردی ممکن است به گلودرد استرپتوکوکی مبتلا شود، اما کودکان بین ۵ الی ۱۵ سال بیشتر از سایرین در معرض این بیماری قرار دارند.

در بزرگسالان، تنها ۱۰ درصد از گلودردها، استرپتوکوکی است. بهتر است در این شرایط با یک پزشک مشورت کنید. اگر وجود این گلو درد تایید شود پزشک از آنتی بیوتیک برای درمان آن استفاده می‌کند.

گلودرد به چیزی که می‌خوریم مرتبط است؟

زمانی که اسید معده از طریق مری به سمت گلو می‌آید می‌تواند آن را تحریک کند و باعث ایجاد گلودرد شود. این شرایط که با عنوان رفلاکس اسید معده به مری شناخته شده، یکی از علل مهم گلو درد است که معمولا توسط افراد نادیده گرفته می‌شود.

اگر در کنار گلودرد احساس می‌کنید حالتان خوب است و نشانه‌هایی همچون تب را ندارید ممکن است رفلاکس اسید داشته باشید. افرادی که با این شرایط دست و پنجه نرم می‌کنند ممکن است سرفه خشکی داشته باشند، در بلع با مشکل مواجه شوند و احساس کنند برآمدگی در گلو دارند.

اگر شما نیز با رفلاکس اسید دست و پنجه نرم می‌کنید می‌توانید از پزشک متخصص کمک بگیرید. پزشک تغییرات سبک زندگی همچون تغییر رژیم غذایی به نوع کم چرب، با پروتئین بالا و محدود کردن الکل و کافئین را توصیه می‌کند.

داروهای بدن نسخه می‌تواند بسیار موثر باشد. البته پزشک در صورت نیاز دارویی را تجویز می‌کند.

آلرژی و گلودرد

اگر فکر می‌کنید آلرژی باعث ایجاد گلودرد، عطسه و آبریزش بینی تان شده است می‌توانید از داروهای بدون نسخه برای بهبود شرایط خود استفاده کنید. اگر استفاده از چنین گزینه‌هایی باعث تسکین شرایط شما نشد، با پزشک در مورد گزینه‌های درمانی دیگر صحبت کنید.

چه زمانی با پزشک تماس بگیریم؟

اگر گلودرد شما حاد است.

اگر گلودردی دارید که بعد از سه روز بهتر نمی‌شود.

تب بالای ۱۰۰ درجه فارنهایت را برای بیش از دو روز تجربه کرده اید.

سایر مشکلات جسمی همچون آسم، بیماری قلبی، دیابت، HIV را دارید یا باردار هستید. ممکن است در این شرایط به خاطر عفونت به عوارض حادتری مبتلا شوید.

اگر گلودرد مدام دارید و در تنفس و بلعیدن مواد غذایی با مشکل مواجه هستید حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید.روزپلاس
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: