«جان گروپمن» از دانشکده سلامت عمومی جانز هاپکینز در آمریکا گفت: مصرف روزانه نصف فنجان عصاره جوانه بروکلی در دفع سطح بالاتری از بنزن که به عنوان ماده سرطانزا شناخته میشود نقش دارد. همچنین مصرف این ماده خوراکی موجب افزایش تعداد آنزیمهایی میشود که ظرفیت بدن را برای زدودن این نوع از مواد آلاینده بالا میبرند.
جان گروپمن همچنین گفت: آلودگی هوا یک مشکل پیچیده و همهگیر در سلامت عمومی است.
به گفته متخصصان چینی، رژیمهای غذایی حاوی سبزیجات کلمیشکل همچون کلم بروکلی در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای تحلیلبرنده مزمن از قبیل سرطانها مؤثر است.
به نقل از خلیج تایمز، طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) آلودگی هوا که یک بحران رو به رشد جهانی است موجب مرگ هفت میلیون نفر در سال در سراسر جهان میشود.