شفا آنلاين-مصرف هندوانه در افرادی که آلرژی و حساسیت غذایی دارند ممنوع است.
به گزارش
شفا آنلاين،دکتر محمد حسین پور متخصص تغذیه و داخلی گفت: هندوانه منبع غنی ویتامین C، بتاکاروتن سدیم و پتاسیم است که بدن را
در برابر بسیاری از بیماریها چون آسم، سرطان روده و پروستات مقاوم میکند.
این متخصص خاطرنشان کرد: همچنین لیکوبن هندوانه، رادیکالهای آزاد و مضر را از بین برده و در کاهش خطر سرطان بسیار موثر است.
وی
اظهار داشت: این میوه برای افراد لاغر و بیمارانی که خونشان غلیظ و ترشحات
کبد و معده دارند بسیار سفید است ضمن اینکه موجب پاکسازی و رقیق شدن خون
میشود.
حسین پور تصریح کرد: اما در عین حال مصرف
هندوانه برای افراد سرد مزاج در طولانی مدت موجب ضعف و درد مفاصل میشود
بنابراین بهتر است این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند مصرف کنند.
وی تاکید کرد: همچنین افرادی که حساسیت غذایی و اختلالات طحال دارند باید از مصرف این میوه اجتناب کنند.