شفا آنلاين-افرادي که تمايل به فريزکردن حجم انبوهي از ميوهها در فصلهاي مختلف دارند، بايد بدانند اين کار فقط بهصورت تفنني و براي تنوع دادن به موادغذايياي است که ميخوريم و انجام مكرر چنين کاري بههيچوجه توصيه نميشود...
به گزارش
شفا آنلاين،ميوههايي که فريز ميشوند، ارزش تغذيهاي خود را تا حد زيادي از دست ميدهند. در بين ريزمغذيهاي مختلف، ويتامين C و B2، حساسيت بيشتري به سرما دارند و سريعتر از ساير ريزمغذيها در اثر فريز کردن ميوهها و يخزدايي از بين ميروند. از طرف ديگر، ماهيت برخي از ميوهها هم بهگونهاي است که فريزکردنشان علاوه بر از بين بردن ارزش تغذيهاي، تخريب بافت و طعم آنها را هم به دنبال دارد. بههمين دليل هم توصيه ميشود تا زماني که مجبور نشديد، ميوهها را نه خشک کنيد و نه فريز. ميوههاي تازه، داراي بالاترين ارزش تغذيهاي هستند و اين روزها هم ما به انواع مختلف ميوه در فصلهاي مختلف سال دسترسي داريم.
اگر خودمان را به خوردن ميوههاي تازه در فصل خودشان عادت بدهيم، نياز بدنمان به دريافت انواع ريزمغذيها برطرف ميشود. بد نيست اشارهاي هم به اين نکته داشته باشيم که هرچه مدت زمان نگهداري از ميوهها در فريزر طولانيتر باشد، حجم بيشتري از ريزمغذيهاي خود را از دست خواهند داد. البته بيشترين حجم ريزمغذيهاي ميوههاي فريزشده، در زمان يخزداييشان از دست ميرود.