کد خبر: ۲۴۷۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019December 17
افرادی که در طول یک هفته بیش از چهار بار از این خوراکی مصرف می‌کنند ۴۰ درصد کمتر احتمال دارد به دلیل حمله قلبی جان خود را از دست بدهند
شفاآنلاین>سلامت>مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که مصرف فلفل تند احتمال حمله قلبی را کاهش می‌دهد.

به گزارش شفاآنلاین، متخصصان علوم پزشکی در بررسی‌های خود اظهار داشتند: مصرف فلفل تند با کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی کشنده مرتبط است. افرادی که در طول یک هفته بیش از چهار بار از این خوراکی مصرف می‌کنند ۴۰ درصد کمتر احتمال دارد به دلیل حمله قلبی جان خود را از دست بدهند.

 همچنین خطر مرگ بر اثر عوامل مختلف در این افراد در مقایسه با کسانی که از مصرف فلفل تند خودداری می‌کنند ۳۲ درصد کمتر است.

محققان ایتالیایی به بررسی ۲۲ هزار و ۸۱۱ نفر از مردم این کشور پرداخته و برای مدت زمان هشت سال وضعیت آنان را تحت کنترل قرار دادند. به گفته محققان مصون بودن افراد از خطر مرگ و میر به خاطر مصرف فلفل تند، مستقل از نوع رژیم غذایی آنان است.

محققان اظهار داشتند: به بیان دیگر مصرف فلفل تند هم در افرادی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای دارند و هم برای کسانی که از غذاهای ناسالم‌تری مصرف می‌کنند، مفید است.

 محققان همچنین تاکید کردند یافته‌های بدست آمده جالب است اما نمی‌تواند نشان‌دهنده رابطه علت معلولی باشد و لازم است تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: