کد خبر: ۲۴۶۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019November 20
شفاآنلاین:زنجبیل از جمله طعم‌دهنده‌ها بخصوص برای چای به حساب می‌آید. افزودن این گیاه خوراکی به وعده صبحانه فواید زیادی برای بدن دارد.
به گزارش شفاآنلاین، صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است و افزودن زنجبیل که سرشار از مواد مغذی است، می‌تواند برای بدن مفید باشد. در این اینفوگرافی پنج خاصیت این گیاه معرفی شده است.ایسنا

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: روزنامه «تایمز آو ایندیا»

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: