کد خبر: ۲۴۵۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019November 04
میزان درد مبتلایان به آرتروز در روزهای مرطوب، بادی و سرد با فشار اتمسفر پایین، در مقایسه با روزهای معمولی ۲۰ درصد بیشتر است. محققان ارتباطی بین درد و میزان بارندگی و درد و دمای هوا به تنهایی نیافتند
شفا آنلاین>سلامت>مطالعات اخیر محققان دانشگاه منچستر در انگلیس نشان می‌دهد میزان درد مبتلایان به آرتروز در روزهای مرطوب، بادی و سرد با فشار اتمسفر پایین در مقایسه با روزهای معمولی، ۲۰ درصد بیشتر است.

به گزارش شفا آنلاین، افراد مبتلا به آرتروز عقیده دارند شرایط جوی بر میزان درد ناشی از بیماری تاثیرگذار است. به همین منظور محققان بیش از ۱۳ هزار نفر را که در مناطق مختلف زندگی می‌کردند مورد مطالعه قرار دادند. اغلب شرکت‌کنندگان به آرتروز(Osteoarthritis) مبتلا بودند و برخی مشکلات مزمن دیگری از قبیل میگرن یا نوروپاتی داشتند. داوطلبان با استاده از یک برنامه مخصوص تحت نظر بودند و با استفاده از فناوری GPS اطلاعاتی مانند آب و هوای محل سکونت و کار آنان ثبت می‌شد.

نتایج نشان داد میزان درد مبتلایان به آرتروز در روزهای مرطوب، بادی و سرد با فشار اتمسفر پایین، در مقایسه با روزهای معمولی ۲۰ درصد بیشتر است. محققان ارتباطی بین درد و میزان بارندگی و درد و دمای هوا به تنهایی نیافتند.

محققان معتقدند با استفاده از این دستاورد، بیماران مبتلا به آرتروز می‌توانند با مدیریرت برنامه روزانه، میزان درد را کاهش دهند.

آرتریت ( التهاب مفاصل ) به التهاب دردناک در ناحیه مفاصل گفته می‌شود و یکی از بزرگترین معضلاتی است که افراد به مرور زمان و با گذشت سن با آن مواجه می‌شوند. شایع‌ترین دردهای ناشی از آرتروز در نواحی زانو، لگن، ستون فقرات و دست دیده می‌شود.

استئوآرتریت (آرتروز)، آرتریت روماتویید، آرتریت عفونی، ورم مفاصل پسوریاتیک و نقرس، پنج گروه عمده آرتریت محسوب می‌شوند. آرتروز شایع‌ترین نوع آرتریت است. این التهاب دردناک سبب تورم و اختلال حرکت مفاصل می‌شود و معمولا در ناحیه دست، زانو، لگن و ستون مهره‌ها بیشتر است. سه عامل اضافه وزن(Overweight)، سن و آسیب دیدگی مفاصل، مهمترین دلایل بروز آرتروز هستند.

بین مفاصل به طور طبیعی نوعی روان‌کننده وجود دارد،‌ زمانی‌که در بیماری آرتروز میزان تولید این روان کننده کاهش می‌یابد، مفاصل و غضروف‌ها به هم ساییده می‌شوند و علاوه بر ایجاد درد، باعث می‌شود بیمار در انجام فعالیت‌های عادی مانند راه رفتن و نشستن با مشکل مواجه شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: