کد خبر: ۲۴۵۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019October 29
سلول های ایمنی موسوم به میکروگلیا که نقش مهمی در سازماندهی مجدد ارتباطات بین سلول های عصبی، مقابله با عفونت ها، و ترمیم آسیب ها و صدمات دارند، عمدتا در طول خواب هم فعال هستند
شفا آنلاین>سلامت>محققان پی بردند سلول های ایمنی موسوم به میکروگلیا در طول خواب فعال بوده و به ترمیم و بازیابی مغز کمک می کنند.

به گزارش شفا آنلاین، محققان دانشگاه راچستر آمریکا دریافتند سلول های ایمنی موسوم به میکروگلیا که نقش مهمی در سازماندهی مجدد ارتباطات بین سلول های عصبی، مقابله با عفونت ها، و ترمیم آسیب ها و صدمات دارند، عمدتا در طول خواب هم فعال هستند.

میکروگلیا به عنوان اولین واکنش دهنده مغز عمل می کند و از مغز و نخاع حفاظت می کند و در مقابله با عفونت(Infection) ها سریع وارد عمل شده و زوائد را از بافت سلولی مرده خارج می کند.

«آنیا ماجوسکا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این تحقیق نشان می دهد که سیگنال های مغزی تنظیم کننده روند خواب و بیداری به عنوان کلیدی برای خاموش و روشن کردن سیستم ایمنی هم عمل می کنند.»

میکروگلیا به حفظ سلامت و عملکرد سیناپس ها کمک می کند.

این مطالعه بر نقش نوراپی نفرین، انتقال دهنده عصبی که موجب سیگنال دهی برانگیختگی و استرس(Stress) در سیستم عصبی مرکزی می شود، تاکید دارد.

این ماده شیمیایی به میزان کم در زمان خواب در مغز وجود دارد اما در صورت تولید، موجب برانگیختگی سلول های عصبی شده که موجب بیداری و هوشیاری ما می شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: