بررسیها نشان میدهند، براساس تحقیقات
جدید و فنی مواد غذایی سالاد با همدیگر ترکیب شده وارد معده میشوند یک
واکنش شیمیایی در این عضو از بدن رخ میدهد و یک ماده به نام اسیدهای چرب
نیترو ایجاد میشوند که با آنزیمهای بدن واکنش انجام داده سبب پایین آوردن
فشار خون در بدن میشوند.
محققان در کالج کینگ لندن به این نتایج دست
یافته است و نتایج این تحقیق در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم
انگلستان به چاپ رسیده است.
بر اساس تحقیقات فشار خون بالا سبب افزایش خطر ابتلا به حملات قلبی و
سکتهمغزی در افراد میگردد، همچنین میتواند به برخی اعضای بدن مانند کلیه
و چشمها آسیب وارد نماید.
دکتر سباغی از بنیاد قلب بریتانیا به افرادی که میخواهند سلامت بمانند
توصیه میکند در کنار مصرف غذاهای سالم حتمأ با سالاد خود روغن زیتون به
صورت مرتب مصرف نمایند.