کد خبر: ۲۴۱۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019September 14
یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و ناراحتی‌های کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید "خون ناصالح" و درگیر کردن اندام‌های رئیسه از جمله "کبد" است
  شفا آنلاین>سلامت> یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و ناراحتی‌های کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده<Stomach corruption> در نهایت باعث تولید "خون ناصالح" و درگیر کردن اندام‌های رئیسه از جمله "کبد" است.

به گزارش شفا آنلاینر ادامه به اهم موارد و غذا‌هایی که خوردن آنها با هم، مضر است و باعث تهدید سلامت می‌شود، اشاره شده است:

ــ مصرف لبنیات با گوشت به‌ویژه گوشت‌های سفید مانند ماهی، مرغ و...

ــ مصرف تخم‌مرغ و ماهی

ــ مصرف سرکه و حلیم

ــ مصرف لبنیات و ترشیجات

ــ مصرف پنیر و ماست چکیده

ــ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)

ــ سرکه و عدس

ــ سرکه و ماش و سرکه و ماست

ــ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)

ــ مصرف انار و حلیم

ــ مصرف خربزه و عسل

ــ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه

ــ مصرف کله گوسفند و انگور.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: