یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید "خون ناصالح" و درگیر کردن اندامهای رئیسه از جمله "کبد" است
شفا آنلاین>سلامت> یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده<Stomach corruption> در نهایت باعث تولید "خون ناصالح" و درگیر کردن اندامهای رئیسه از جمله "کبد" است.
به گزارش شفا آنلاین:در ادامه به اهم موارد و غذاهایی که خوردن آنها با هم، مضر است و باعث تهدید سلامت میشود، اشاره شده است:
ــ مصرف لبنیات با گوشت بهویژه گوشتهای سفید مانند ماهی، مرغ و...
ــ مصرف تخممرغ و ماهی
ــ مصرف سرکه و حلیم
ــ مصرف لبنیات و ترشیجات
ــ مصرف پنیر و ماست چکیده
ــ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)
ــ سرکه و عدس
ــ سرکه و ماش و سرکه و ماست
ــ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)
ــ مصرف انار و حلیم
ــ مصرف خربزه و عسل
ــ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه
ــ مصرف کله گوسفند و انگور.