کد خبر: ۲۳۹۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019August 08
بهارنارنج در تقویت معده بسیار مؤثر است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می برد و برای کنترل تشنج ها و حمله قلبی فواید بسیاری به همراه دارد
شفا آنلاین>سلامت>یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت بهارنارنج تاثیر چشمگیری در رفع اختلالاتی مثل کم توجهی، سردرد‌های میگرنی و بیش فعالی کودکان دارد.

به گزارش شفا آنلاین، بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و تولید  اسانس، تهیه انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا و غیره کاربرد دارد؛ مهم ترین خاصیت دارویی بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است؛  بهار نارنج آرامش بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است همچنین  سردردهای میگرنی(Migraine headaches) را کاهش  می‌دهد.

بهارنارنج در تقویت معده بسیار مؤثر است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می برد و برای کنترل تشنج ها و حمله قلبی فواید بسیاری به همراه دارد.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی(Traditional medicine) اظهار کرد: شربت بهار نارنج یکی ازشربت‌های مناسب و مفید برای فصل تابستان است؛ این شربت خاصیت نشاط آوری دارد و عملکرد قلب را منظم می‌کند.

وی با اشاره به فواید بهار نارنج برای کودکان بیش فعال(Hyperactive) گفت: این شربت حاوی ویتامین‌های  A، B، C، E، D و سایر املاح معدنی مفید است؛ استفاده از این شربت  موجب تقویت و جوان سازی پوست و مو شده و از پیری زودرس  یا بروز چین و چروک پیشگیری می‌کند علاوه بر این تاثیر مناسبی بر رفع هیجانات عصبی، سردرد‌های میگرنی و رفع بی خوابی دارد.

عظمایی تصریح کرد: ویتامین‌های A، E. و C و فلاونوئید‌ها  موجود در شربت بهارنارنج  خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، بنا براین  سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از آن در مقابل انواع بیماری‌ها محافظت می‌کند همچنین خوردن این شربت موجب کنترل قند، فشار و چربی خون می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر بهبود سرگیجه و کنترل  قولنج‌های عصبی با استفاده از بهار نارنج گفت: شربت بهارنارنج تاثیر چشمگیری در رفع اختلالاتی مثل کم توجهی، سردرد‌های میگرنی و بیش فعالی کودکان دارد؛ تشنج، آلزایمر، اختلالات حافظه و پارکینسون را هم برطرف می‌کند.

وی بیان کرد: وجود اسیدآمینه تریپتوفان در این شربت ساخت هورمون سروتونین در خون و دستگاه گوارش را افزایش می‌دهد که افزایش نشاط و مقابله با استرس، اضطراب و افسردگی را برای بیمار به همراه دارد.

عظمایی اظهار کرد: به یاد داشته باشید که مصرف شربت بهارنارنج برای زنان باردار ممنوع است؛ همچنین افرادی که از دارو‌های آرامبخش و ضدافسردگی(Anti-depressant) استفاده می‌کنند باید در استفاده از این شربت محتاط تر باشند چرا که تاثیر این شربت با دارو‍‌های ذکر شده می‌تواند خطرناک باشد؛ بنابراین باید بین مصرف دارو‌های شیمیایی و شربت بهارنارنج ۲ تا ۳ ساعت فاصله باشد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی مقدار مناسب مصرف این شربت را ۴ لیوان در روز دانست و گفت: برای تهیه این شربت به یک لیتر عرق بهارنارنج،۵۰ گرم گیاه خشک بهارنارنج، نیم لیتر عرق سنبل الطیب، نیم لیتر گلاب، ۲ تا ۴ گرم زعفران و  نیم کیلو عسل احتیاج دارید.

وی تصریح کرد: کافیست عرقیجات را با هم ترکیب کرده و گیاه خشک بهارنارنج نیم کوب کرده را به آن اضافه کنید؛ بعد از حدود ۴ تا ۵ ساعت نوشیدنی به دست آمده را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید؛ بعد از ملایم شدن دما، آن را صاف کنید؛ زعفران پودر شده را با عسل ترکیب کرده و آن را به شربت اضافه کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: