کد خبر: ۲۳۸۲۹۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019July 29
احتمال بروز چاقی در آن دسته از دانش‌آموزانی که بیش از ۵ ساعت در روز از گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کنند، ۴۳ درصد بیشتر است و این افراد بیش از سایرین به سبک ناسالمی از زندگی دچار می‌شوند که زمینه بروز بیماری قلبی است
شفا آنلاین>سلامت>نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که استفاده مداوم و طولانی‌مدت از گوشی‌های تلفن هوشمند باعث بروز چاقی، دیابت و بیماری قلبی می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، مطالعات پیشین نشان داده بود که تمام روز پشت کامپیوتر نشستن برای سلامت خوب نیست. حال با استناد به تحقیقات اخیر محققان دانشکده علوم سلامت دانشگاه سیمون بولیوار ونزوئلا، می‌توان گفت که همین گزاره در مورد استفاده از گوشی‌های هوشمند نیز صدق می‌کند.

به گفته میراری مانتیلا موروم مولف ارشد این پژوهش، «این اهمیت دارد که مردم بدانند و آگاه باشند که اگرچه فناوری گوشی‌های هوشمند بدون شک به دلیل کارکردهای متنوع، قابل حمل بودن، راحتی، دسترسی به سرویس‌های بی‌شمار و برخورداری از منابع اطلاعاتی و سرگرم‌کننده، جذابیت دارد اما باید از آن در بهبود عادات و رفتارهای سالم نیز استفاده شود.»  

نتایج مطالعات این تیم تحقیقاتی بر روی دانش‌آموزان نشان داد، احتمال بروز چاقی(Obesity) در آن دسته از دانش‌آموزانی که بیش از ۵ ساعت در روز از گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کنند، ۴۳ درصد بیشتر است و این افراد بیش از سایرین به سبک ناسالمی از زندگی دچار می‌شوند که زمینه بروز بیماری قلبی است. این امر ریشه در آن دارد که آن دسته از افرادی که وقت زیادی را پای گوشی‌های هوشمند خود می‌گذرانند، بیش از سایرین در معرض نوشیدن نوشیدنی‌های حاوی شکر، خوردن غذاهای آماده، شکلات و دیگر هله هوله‌ها قرار دارند.  

مانتیلا مورون می‌افزاید: نشستن پای گوشی‌های هوشمند برای مدت طولانی، کم‌تحرکی را افزایش می‌دهد و با کاستن از مدت زمان فعالیت‌های فیزیکی، خطر مرگ زودرس، دیابت، بیماری قلبی، انواع مختلف سرطان، استخوان درد و علائم اختلالات اسکلتی - عضلانی را بالا می‌برد.»
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: