شفا آنلاین-غذای فرد سالم از نظر کیفیت باید سازگار با بدن باشد.
به گزارش
شفا آنلاین،ژاله علی اصل، دستیار تخصصی طب سنتی گفت: غذایی که شخص با میل و اشتها مصرف
می کند، معده بهتر آن را می پذیرد و هضم آن نیز بهتر صورت می پذیرد و
غذایی که فرد با بی میلی مصرف می کند، معده آن را به خوبی قبول نمی کند و
هضم آن نیز با مشکل روبه رو می شود.
وی افزود:
قانون کلی غذا خوردن مزاج های مختلف برای افرادی که تاخیر در غذا خوردن
برای آنان ضرر دارد و دچار سر درد و یا حالت تهوع می شوند نباید خوردن را
به تاخیر بیاندازند، چرا که سوء هضم، پیامد تاخیر در مصرف غذا در این افراد
است.
دستیار تخصصی طب سنتی اظهار کرد: غذای فرد سالم از نظر کیفیت
باید سازگار با بدن باشد، همچنین غذای نباید بی مزه باشد چرا که موجب کاهش
اشتها، سستی و کسالت اعضا می شود. علی اصل افزود: افراد از مصرف زیاد ترشی،
شیرینی، غذای شور و غذای چرب اجتناب کنند، همچنین برای حفظ تندرستی در یک
وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود.
وی گفت: در حالت سلامتی
غذاهای سازگار با مزاج سلامتی بدن را حفظ میکند، مثلاً مزاج گرم و خشک غذای
گرم و خشک مصرف کنند ولی در زمان بیماری غذای ضد مزاج مانند غذاهایی با
مزاج سرد و تر مصرف شود. دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: پرهیز
در افراد سالم موجب ضعف قوا و لاغری بدن می شود، همچنین موجب تضعیف حرکات
نفسانی و ضعف بدن خواهد شد، در این راستا پرهیز بی جا موجب کاهش گوشت و خون
در بدن می شود و بدن را به سمت بیماری پیش می برد و بهبودی و دفع بیماری
ها غیرممکن یا مشکل خواهد شد.