شفا آنلاين-ضد ویتامینها یا اثر ویتامین را خنثی میکنند یا آن را از بین میبرند و یا با ویتامین رقابت میکنند و بیشتر بر روی ویتامینهای گروه A، B تاثیر میگذارند.
به گزارش شفا آنلاين،حمید عبدی متخصص تغذیه گفت:
ضد ویتامین یک مفهوم عام است، بعضی از آنها اثر ویتامین را خنثی میکنند،
گروهی کل ویتامین را از بین میبرند و بعضی دیگر نیز با ویتامین رقابت
میکنند. گروه آخر در دستگاه گوارش در کنار ویتامین قرار میگیرند و به
عنوان ویتامین جذب میشوند اما خاصیت آن را ندارند.
وی
افزود: ضد ویتامینها بیشتر بر ویتامینهای گروه B، A تاثیر میگذارند به
عنوان مثال روغنهای سرخ کردنی که چندین بار استفاده میشوند، ویتامین A را
کاهش میدهند و کسانی که از این روغنها مصرف میکنند به دلیل کمبود این
ویتامین در بدن خود ممکن است، مشکلات پوستی یا چشمی پیدا کنند، همچنین چون
سویای خام ضد ویتامین D است، میتواند استخوانها را تحت تاثیر قرار دهد.
عبدی
تصریح کرد: داروهایی مانند آنتی بیوتیکها میکروبهای مفید ویتامین ساز
روده را از بین میبرند و به خصوص موجب عدم جذب ویتامینهایی نظیر گروه B
میشود.
وی اظهار داشت: اگر افرادی که آهن طبیعی
دارند از قرصها و داروهایی که آهن را بالا میبرند، استفاده نمایند این
عنصر با ویتامینهای گروه E. C مقابله میکنند و در نتیجه میتواند افسردگی
و خلق و خوی بد را در پی داشته باشد.