کد خبر: ۲۳۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - 2014May 28
شفا آنلاين-ضد ویتامین‌ها یا اثر ویتامین را خنثی می‌کنند یا آن را از بین می‌برند و یا با ویتامین رقابت می‌کنند و بیشتر بر روی ویتامین‌های گروه A، B تاثیر می‌گذارند.
به گزارش شفا آنلاين،حمید عبدی متخصص تغذیه گفت: ضد ویتامین یک مفهوم عام است، بعضی از آنها اثر ویتامین را خنثی می‌کنند، گروهی کل ویتامین را از بین می‌برند و بعضی دیگر نیز با ویتامین رقابت می‌کنند. گروه آخر در دستگاه گوارش در کنار ویتامین قرار می‌گیرند و به عنوان ویتامین جذب می‌شوند اما خاصیت آن را ندارند. 

وی افزود: ضد ویتامین‌ها بیشتر بر ویتامین‌های گروه B، A تاثیر می‌گذارند به عنوان مثال روغن‌های سرخ کردنی که چندین بار استفاده می‌شوند، ویتامین A را کاهش می‌دهند و کسانی که از این روغن‌ها مصرف می‌کنند به دلیل کمبود این ویتامین در بدن خود ممکن است، مشکلات پوستی یا چشمی پیدا کنند، همچنین چون سویای خام ضد ویتامین D است، می‌تواند استخوان‌ها را تحت تاثیر قرار دهد. 

عبدی تصریح کرد: داروهایی مانند آنتی بیوتیک‌ها میکروبهای مفید ویتامین ساز روده را از بین می‌برند و به خصوص موجب عدم جذب ویتامین‌هایی نظیر گروه B می‌شود. 

وی اظهار داشت: اگر افرادی که آهن طبیعی دارند از قرص‌ها و داروهایی که آهن را بالا می‌برند، استفاده نمایند این عنصر با ویتامین‌های گروه E. C مقابله می‌کنند و در نتیجه می‌تواند افسردگی و خلق و خوی بد را در پی داشته باشد.
برچسب ها: مواد ، غذایی ، ویتامین
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: