ماکارونی موجب افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون میشود
شفا آنلاین>تغذیه>کارشناسان ایتالیایی متخصص تغذیه به این نتیجه رسیدند که خوردن زیاد ماکارونی موجب بروز بیماریهای قلبی و ایجاد اختلال در رگهای خونی زنان میشود.به گزارش شفا آنلاین، ماکارونی موجب افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول(Cholesterol) خوب خون میشود که این موارد خود تحت تاثیر ترشح هورمون زنانه استروژن فعال میشود,، اما در عین حال ماکارونی به دلیل داشتن آهن و روی برای کسانی که دچار کم خونی هستند، مفید است.