کد خبر: ۲۳۲۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - 2014May 25
شفا آنلاین-مجمع جهانی بهداشت مصوباتی را در خصوص بهداشت و معیشت معلولان و ضرورت افزایش مراقبت های کیفی مبتلایان به اوتیسم تصویب کرد.
به گزارش شفا آنلاین ، برنامه هفت ساله جهانی معلولیت (2021 - 2014) با هدف بهبود بهداشت و کیفیت معیشت یک میلیارد معلول جهان طراحی شده است.

این برنامه بر مبنای بهبود دسترسی معلولان به مراقبت های بهداشتی ، خلق و تقویت خدمات و فناوری های جدید هدف گذاری شده تا به این افراد در به دست آوردن مهارت ها و بازیابی آنان کمک شود.

کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت نمایندگانی به ˈمجمع جهانی بهداشتˈ می فرستند که ارگان اصلی تصمیم گیری این سازمان است.

این مجمع هر سال در ماه مه تشکیل جلسه می دهد و علاوه بر تعیین دبیرکل سازمان برای پنج سال، سیاست های مالی سازمان را بررسی می کند و بودجه های پیشنهادی برنامه ها را بازبینی و تایید می کند.

مجمع همچنین 36 عضو حود را به عنوان هیات اجرایی برای سه سال برمی گزیند تا تصمیمات و سیاست های مجمع را به اجرا درآورند و به مشاوره دادن و تسهیل کارها بپردازند

بنا به این گزارش ، معلولان نیازهای بهداشتی عمومی یکسانی با دیگران دارند اما سه برابر دیگران نیازهای آنان نادیده گرفته می شود و چهار برابر دیگران در مراکز بهداشتی دچار سوء رفتار می شوند.

این گزارش با اشاره به این که از هر هفت نفر در جهان یک نفر معلولیت دارد، افزود: با افزایش طول عمر انسان ها، بیماری های مزمن هم افزایش می یابند و امکان ایجاد معلولیت در افراد بیشتر می شود. تصادفات جاده ای، سقوط، خشونت، بلایای طبیعی و رژیم غذایی ناسالم از دیگر علل مهم معلولیت به شمار می روند.



**ضرورت لحاظ کردن نیازهای مبتلایان به اوتیسم در سیاست گذاری ها

بر اساس این گزارش، مجمع جهانی بهداشت اعضا را ملزم داشته تا نیازهای افراد مبتلا به اوتیسم و سایر اختلالات رشدی را در برنامه ها و سیاست های مربوط به سلامت ذهنی کودکان و نوجوانان لحاظ کنند.

هدف از این برنامه، افزایش کیفیت مراقبت های بهداشتی و اجتماعی برای ارائه خدمات به افراد مبتلا به اختلال اوتیسم و خانواده هایشان است.

این موضوع همچنین موجب بهبود سیستم های نظارتی سلامت برای دریافت اطلاعات در زمینه اختلالات اوتیسم می شود و کشورها بهتر می توانند به تشخیص و درمان اختلالات اوتیسمی بپردازند.

این مصوبه، نقش نیاز به کمک هیات دبیران سازمان جهانی بهداشت در افزایش ظرفیت کشورها برای مقابله با اوتیسم و سایر اختلالات رشدی و همچنین تعامل با شبکه های مرتبط با اوتیسم و پایش پیشرفت را پررنگ می کند.

این گزارش تاکید کرده است: همه تلاش ها در راستای طرح سلامت روانی سازمان جهانی بهداشت (2020 – 2013) هدایت خواهند شد.

گفتنی است، در جهان، اغلب مبتلایان به اختلالات اوتیسمی و خانواده هایشان هیچگونه مراقبتی از سوی سیستم های مراقبت بهداشتی و اجتماعی دریافت نمی کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: