کد خبر: ۲۳۱۲۳۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 06
طبق برنامه‌ریزی‌هایمان قرار است ایجاد کلینیک و درمانگاه تخصصی فشار خون و دیابت در بیش از ۱۰۰۰ بیمارستان کشور ایجاد شود که مردم می‌توانند با مراجعه به آن‌ها و انجام برخی معاینات، عوارض بیماری‌هایی مانند فشار خون را کاهش دهند
شفاآنلاین>سلامت>معاون درمان وزارت بهداشت از ایجاد کلینیک و درمانگاه تخصصی فشار خون و دیابت در بیش از ۱۰۰۰ بیمارستان کشور خبر داد و گفت: اگر بیمارستانی این درمانگاه‌ها را ایجاد نکند، آن را اعتبار بخشی نخواهیم کرد.

به گزارش شفاآنلاین،دکتر قاسم جان‌بابایی  گفت: طی بخشنامه‌ای اعلام کرده‌ایم که کلیه بیمارستان‌ها مکلف شده‌اند که درمانگاه دیابت و فشار خون<blood pressure> داشته باشند و هر دو این موارد هم جزو سنجه‌های ضروری در اعتباربخشی بیمارستان‌ها محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر در بیمارستانی ببینیم که این دو درمانگاه را ندارد، آن را اعتبار بخشی نخواهیم کرد، افزود: این بخشنامه به تازگی به همه بیمارستان‌ها ابلاغ شده است و اجرای آن برایمان بسیار حائز اهمیت است. 

طبق برنامه‌ریزی‌هایمان قرار است ایجاد کلینیک و درمانگاه تخصصی فشار خون و دیابت در بیش از ۱۰۰۰ بیمارستان<Hospital> کشور ایجاد شود که مردم می‌توانند با مراجعه به آن‌ها و انجام برخی معاینات، عوارض بیماری‌هایی مانند فشار خون را کاهش دهند.

جان‌بابایی با بیان اینکه برنامه فشار خون در سطح دو و سه ارائه خدمات تدوین شده است، افزود: آیین‌نامه ایجاد کلینیک‌های فشار خون نیز تدوین شده است و به تدریج آن‌ها را هم در کل کشور راه‌اندازی می‌کنیم. باید توجه کرد ایجاد این درمانگاه‌ها علاوه بر بیمارستان‌های وزارت بهداشت، در بیمارستان‌های ارتش، تامین اجتماعی، خصوصی و... هم ضروری است و اگر بیمارستانی این درمانگاه‌ها را ایجاد نکند، آن را اعتبار بخشی نخواهیم کرد.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: