پوست بدن انسان هم به عنوان عضوی از اعضای بدن مزاج دارد، رنگ پوست میتواند شما را در تعیین مزاج پوست راهنمایی کند
شفا آنلاین>سلامت>متخصص طب سنتی گفت: پوست بدن انسان هم به عنوان عضوی از اعضای بدن مزاجی دارد رنگ پوست میتواند شما را در تعیین مزاج پوست راهنمایی کند.
به گزارش شفا آنلاین، محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره علت سردی بدن و راههای درمان آن اظهار کرد: نگاه طب ایرانی بر بدن نگاهی کل نگر است و بدن انسان را متشکل از اعضای مختلفی میداند که هر عضو آن مزاج خود را دارد؛ به طور کلی بدن دارای مزاجی است که آن را مزاج جبلی مینامند و ممکن است شرایط محیطی مزاج عارضهای را در او ایجاد کند.وی بیان کرد: پوست بدن انسان هم به عنوان عضوی از اعضای بدن مزاج دارد، رنگ پوست میتواند شما را در تعیین مزاج پوست راهنمایی کند؛ کسانی که رنگ پوست سبزه دارند مزاجشان گرمتر است و هر چه این رنگ پوست تیرهتر شود گرمی مزاج آنها بیشتر میشود؛ پس اگر فردی با رنگ پوست سبزه و معدهای سرد از غذایی با مزاج گرم استفاده کند برای معده سرد او مفید است، اما برای پوست گرم او میتواند مضر باشد.مینایی ادامه داد: اغلب کسانی که رنگ پوستی سفید و روشن دارند طبع و مزاج پوست بدن آنها سردتر است و اغلب مشاهده میکنیم که اعضای بدن و معده گرمتری دارند. این متخصص طب سنتی(Traditional medicine) گفت: اگر فرد جوانی پوستی با مزاج سرد داشته باشد باید به مزاج اعضای داخلی و به خصوص معده او توجه کنیم تا در استفاده از مواد غذایی محتاطتر باشیم.وی درباره راهکارهای درمان پوست بدن اظهار کرد: همانطور که میدانید بدن انسان از خاک ساخته شده و همانند سایر جانداران موجود در زمین با فصل بهار بدن او زنده میشود؛ در فصل بهار که تمام عوامل آزار رسان در بدن قابلیت جا به جایی در زیر پوست را دارند، بهترین راهکار استفاده از روغنهاست.مینایی بیان کرد: یکی از بهترین روغنهایی که میتوانید در این فصل از آن استفاده کنید روغن بنفشه است؛ استفاده از این روغن به خصوص برای جوانان فواید بسیاری دارد، کتب طب سنتی بیان میکند که استفاده از روغن بنفشه میتواند تعادل را در مزاج پوستها برقرار کند به عبارتی روغن بنفشه میتواند مزاجهای گرم را به سمت سردی و مزاجهای سرد را به سمت گرمی هدایت کند تا احتمال بروز بیماری کاهش پیدا کند.
روغنهای مناسب برای ماساژ افراد میانسال
این متخصص طب سنتی تشریح کرد: فرد میانسال یا پیری که پوستی سرد داشته باشد، میتواند روغنهای گرم را جایگزین روغن بنفشه کند.
وی افزود: یکی از روغنهایی که افراد میانسال باید از آن استفاده کنند روغن حب القار است. همچنین استفاده از روغن بابونه شیرازی هم میتواند در بهبود سرد بدن موثر باشد. روغن بابونه شیرازی نه تنها بر سردی بدن تاثیر دارد بلکه به بازتوانی اعضای بدن منجر خواهد شد؛ همچنین میتواند با پاکسازی و ضدعفونی شدن بدن، کبد چرب(Fatty Liver) را بهبودبخشد.
مینایی با اشاره به تاثیر سلامت کبد بر پوست گفت: بهتر است روغنهای ذکر شده در نواحی مثل شکم و به خصوص ناحیه وجود کبد و سپس در سایر اعضای بدن مالش داده شود؛ افراد لاغر هر ۲ روز و افراد چاقتر هر روز میتوانند با استحمام وضعیت سلامت و دمای بدن خود را بهبود بخشند، اما توجه داشته باشید که فضاهایی مثل استخر و جکوزی که برخی مواد شیمیایی را دارند میتواند تاثیر عکس در سلامتتان بگذارد. استفاده از چشمههای آب طبیعی هم میتواند در فصل بهار فواید بسیاری به همراه داشته باشد.
این متخصص طب سنتی یادآوری کرد: به طور کلی توجه داشته باشید که با گذشت زمان و افزایش سن در تمامی مزاجهای گرم و خشک، سرد و تر، سرد و خشک رو به سمت سردی حرکت میکند، پس بهتر است از این راهکارها برای کنترل و متعادل نگهداشتن مزاج اعضای بدن استفاده کنیم.