آرد: سه قاشق غذاخوری
کره: ۱۰ گرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
شیر: ۲۵۰ گرم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
نمک: به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا کره را داغ کنید و از روی شعله بردارید،پس از این که کمی خنک شد، آرد و شیر را به آناضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس دوباره رویشعله قرار دهید تا سرخ شود و آنگاه نمک و فلفلرا هم به آن اضافه کنید. از طرف دیگر در نیم لیتر آب جوش، آبلیمو بریزید و در حالی که میجوشد، مخلوط آماده شده را در آن بریزید و خوب هم بزنید. سس شما پس از چند دقیقه آماده است. البته در صورت تمایل میتوانید چاشنیهای سالاد را که به صورت آماده میفروشند به آن اضافه کنید.
توصیه:
برای پیشگری از ابتلا به اضافه وزن و
چاقی کهخود زمینه ساز بیماریهای زیادی است، سعیکنید مصرف چربیها
و روغن را محدود کنید.
چربیهای گوشت را قبل از پخت کاملا بگیرید، همچنین پوست مرغ و
چربیهای زیر پوستمرغ هم مانند چربیهای گوشت قرمز از نوعاشباع
شده هستند، و بهتر است آنها را قبل از پخت،از گوشت جدا کنید و دور
بریزید یا اگر غذایی راسرخ کردهاید، چربی اضافی آن را بگیرید.
بهتر است روغن را تا حد امکان فقط یکبار تحت حرارت و مورد استفاده
قرار دهید، بنابراین هر بار برای سرخ کردن، تنها به میزان لازم از
روغن استفاده کنید