خم هندوانه سرشار از خواص بی نظیر برای سلامتی است. خواصی که هر یک باعث می شوند دلیلی جدی برای مصرف تخم هندوانه داشته باشیم
شفاآنلاین>سلامت> تخم هندوانه اغلب به اشتباه دور ریخته می شود. درواقع بسیاری از افراد فقط عادت کرده اند آب هندوانه یا بافت نرم هندوانه را مصرف کرده و تخم هندوانه را دور بریزند. این یک اشتباه بزرگ است.به گزارش شفاآنلاین، تخم هندوانه سرشار از خواص بی نظیر برای سلامتی است. خواصی که هر یک باعث می شوند دلیلی جدی برای مصرف تخم هندوانه داشته باشیم. برخی عادت دارند تخم هندوانه را بو داده و مصرف(Consumption) کنند اما حتی جویدن تخم هندوانه تازه و مصرف آن به شکل خام نیز می تواند به شدت مفید باشد._تخم هندوانه سرشار از پروتئین است_تخم هندوانه منبعی مناسب از فیبر است_تخم هندوانه برای پوست مفید است و به جوانسازی پوست کمک می کند_تخم هندوانه خواصی برای درمان ناباروری دارد_با مصرف تخم هندوانه می توانید عملکرد سیستم ایمنی بدن خود را ارتقا دهید_تخم هندوانه در شادابی و کسب انرژی روزانه نقشی قابل توجه دارد_تخم هندوانه مانع از بروز پوکی استخوان می شود_اگر اعصابتان ضعیف است تخم هندوانه مصرف کنید چون در افزایش آرامش شما نقش ایفا می کند_تخم هندوانه قند خون و کلسترول خون را کنترل می کنددر فصل تابستان و اواخر بهار هندوانه هایی رسیده در بازار موجود خواهند بود که می توان تخمشان را بو داد. درواقع اگر تمایلی به خوردن تخمه هندوانه خام ندارید می توانید خودتان در خانه به راحتی تخم ها را بو دهید. برای این کار کافیست تخم هندوانه ها را در سبدی خوب شسته و در حالتی که رطوبت دارد با نمک(Salt) یا در صورت دلخواه کمی گلپر آمیخته کنید سپس در یک تابه از قبل داغ شده ریخته و مرتب هم بزنید . مراقب باشید تخمه ها بیش از حد بود داده نشود و به اصلاح نسوزد. می توانید این کار را با تخم طالبی و خربزه نیز انجام دهید.