حکمای طب سنتی میگویند در فصل بهار باید کم خوردن را شروع کنیم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کبابها، حلیم، شیرینی و ادویهجات کم مصرف شود
شفاآنلاین>سلامت> یک متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، گفت: باید در این فصل بیشترانواع آشها، آلو، زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین استفاده شود.به گزارش شفاآنلاین،نعمت ا... مسعودی درباره «مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار»، اظهار داشت: حکمای طب سنتی میگویند در فصل بهار باید کم خوردن را شروع کنیم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کبابها، حلیم، شیرینی و ادویهجات کم مصرف شود.وی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، افزود: باید بیشتر انواع آشها مصرف شود؛ ضمن اینکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین توصیه میشود.این متخصص(Expert) طب سنتی یادآور شد: حکمای طب سنتی معتقد هستند باید در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتری انجام دهیم؛ ضمن اینکه باید لباسهای پنبهای و خنک مورد استفاده قرار گیرد.وی درباره «سستی و خوابآلودگی افراد در فصل بهار»، خاطرنشان کرد: ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگی، خوابآلودگی و آبریزش بینی میشود؛ در نتیجه باید خروجی بدن را بیشتر کنیم و باید اخلاط ذوبشده که در بدن پخش میشوند، خارج شوند.مسعودی اضافه کرد: باید به فکر روشهای دفعی سالم(Healthy) مانند حجامت و فصد باشیم، کمتر غذا بخوریم و بیشتر غذاهای ملین، آلو، خاکشیر و انواع آشها را مصرف کنیم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.