کد خبر: ۲۲۸۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019April 07
مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و دارو درباره خوردن نوبرانه‌های بهاری مانند چغاله‌بادام هشدار داد
شفاآنلاین>سلامت> مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و دارو درباره خوردن نوبرانه‌های بهاری مانند چغاله‌بادام هشدار داد.

جعفری اظهار کرد: چغاله بادام، گوجه سبز، زردآلو و توت فرنگی همگی میوه‌های مغذی هستند، اما پوست آن‌ها ممکن است به سموم (Poisons)کشاورزی و برخی حاوی میکروب‌های آلوده باشد.

وی تصریح کرد: از آنجایی که میوه‌های بهاری، برخلاف میوه‌های زمستانی، معمولا با پوست مصرف می‌شوند، باید قبل از مصرف(Consumption) شسته و با محلول گندزدا به خوبی ضدعفونی شوند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: