کد خبر: ۲۲۶۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019March 17
همچنین در این بازرسی‌ها، ۱۹۴۶ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی و ۶۷۷ محل متخلف بهداشتی پلمب شدند که از این تعداد ۱۶۱ مورد مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است
شفاآنلاین>سلامت> معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، گفت: در بازرسی‌های سلامت نوروزی، ۱۹۴۶ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی و ۶۷۷ محل متخلف بهداشتی پلمب شدند.

به گزارش شفاآنلاین، محسن فرهادی، با اشاره به انجام ۱۳۹ هزار و ۱۲۳ مورد بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی در چهار روز اول برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی، گفت: از این تعداد، ۳ هزار و ۸۰۹ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، افزود: همچنین در این بازرسی‌ها، ۱۹۴۶ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی و ۶۷۷ محل متخلف بهداشتی پلمب شدند که از این تعداد ۱۶۱ مورد مربوط به رستوران‌های(Restaurants) بین راهی بوده است.

فرهادی با بیان اینکه در این بازرسی‌ها تعداد ۸۶ هزار و ۳۵۲ مورد سنجش پرتال انجام شده است، گفت: همچنین ۹۹ هزار و ۱۴۹ مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است.

وی گفت: براساس گزارش تیم‌های سیار بازرسی بهداشت(Health) محیطی سراسر کشور حدود ۲۰۰ هزار و ۹۷۵ کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از توسط بازرسین بهداشت محیط معدوم شده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: