به گزارش شفا آنلاین،به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت از میراث فرهنگی استان فارس، مسعود رضاییمنفرد گفت: برابر محاسبات نمونه آماری پایگاه میراث جهانی پارسه پاسارگاد، استقبال گردشگران خارجی از تخت جمشید بیش از 200 درصد رشد داشته است و در این ایام روزانه 300 تا 400 نفر بازدیدکننده خارجی از کشورهای اروپایی، از این مجموعه جهانی بازدید کردند.
او گفت: به نظر میرسد فضای جدیدی برای ورود گردشگران به کشور ایجاد شده و همین امر میتواند صنعت گردشگری کشور را به سمت رشد سوق دهد.
این مسئول مجموعه جهانی تخت جمشید را از شاخصترین بناهای تاریخی کشور خواند و گفت: افزایش قابل توجه ورود گردشگران به مجموعه تخت جمشید نمونهای بارز و بیانگر نگاه ویژه دولت به بخش گردشگری و ارائه سیاستهای جدید در تعامل با جهان است.
مدیر اجرایی تخت جمشید با اشاره به نامگذاری سال 93 بهنام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، سهم سازمان میراث فرهنگی را در اجرایی کردن این شعار حائز اهمیت خواند و گفت: بنا بر تحقیقات، هر گردشگر، به طور میانگین علاوه بر هزینههای تورهای اقامتی و مسافرتی خود، یکهزار دلار را برای صنایع دستی ایران و سوغات سفر هزینه میکند که این امر با مؤثر جلوه کردن در اقتصاد کشور، سهمی بسزا در ایجاد اشتغال و درآمدزایی داشته و میتواند به فرجام ایدهآل صنعت توریسم کمک قابل توجهی داشته باشد.
او همچنین فرهنگسازی در زمینه سوق دادن اقبال گردشگران اروپایی به بازدید از ایران را پراهمیت برشمرد و گفت: هرچند ایران برای همگان شناخته شده است، اما نگاه جهادیگونه مدیریتی در این بخش و فرهنگسازیهای صورت گرفته، توانست تنشهایی را که عامل اصلی کاهش گردشگران خارجی برای حضور در ایران بود، تا حدی برطرف سازد تا جایی که در بزرگترین و معتبرترین روزنامههای جهان، ایران جز 17 کشور مقصد گردشگری سال 2014 معرفی شده که این خود بیانگر تأثیری مثبت، در رویداد گردشگری کشورمان است.
مدیر اجرایی تخت جمشید در پایان ماههای اردیبهشت و مهر را، پرترددترین ماههای سال از نظر بازدید گردشگران خارجی از مجموعه جهانی تخت جمشید برشمرد و گفت: گردشگران خارجی که در سال جدید از مجموعه جهانی تخت جمشید بازدید کردند، بیشتر از کشورهای ایتالیا، آلمان، فرانسه و انگلیس بوده و نکته جالب توجه اینکه میانگین سنی گردشگران خارجی نیز کاهش یافته است.