کد خبر: ۲۲۱۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019January 30
مشکل از جایی آغاز می‌شود که شما مقادیر بیشماری از چربی‌ها را دریافت کنید و خود را در معرض خطر ابتلا به تجمع پلاک در شریان‌ها قرار دهید.لیپوپروتئین با چگالی پایین یا همان ال‌دی‌ال نوعی چربی است که به‌عنوان قاتل خاموش هم شناخته شده است
شفاآنلاین>سلامت> وجود چربی در بدن برای ایجاد اسیدهای صفراوی، عملکرد قلبی‌وعروقی و مجموعه‌ای از فرایندهای بدن ضروری است.

به گزارش شفاآنلاین، مشکل از جایی آغاز می‌شود که شما مقادیر بیشماری از چربی‌ها را دریافت کنید و خود را در معرض خطر ابتلا به تجمع پلاک در شریان‌ها قرار دهید.لیپوپروتئین با چگالی پایین یا همان ال‌دی‌ال نوعی چربی است که به‌عنوان قاتل خاموش هم شناخته شده است

وقتی سطح کلسترول ال‌دی‌ال بالاتر از ۱۳۰ میلی گرم در دسی‌لیتر باشد، شما در معرض ابتلا به هیپو کلسترولمی خواهید بود. البته این خطر زمانی تشدید می‌شود که سطح کلسترول خوب یا همان اچ‌دی‌ال نیز در مردان کمتر از ۳۵ میلی‌گرم در دسی‌لیتر و در زنان کمتر از ۴۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر باشد.علائم بالینی کلسترول بالا در هر فرد می‌تواند متفاوت باشد با این حال احساس سنگینی یا سوءهاضمه، خستگی، یبوست، بوی بد دهان، التهاب در اندام‌ها، سرماخوردگی‌های پی درپی، سردرد، بینایی تار و درد قفسه سینه از علائم واضح افزایش کلسترول بد هستند.در این میان، شما ممکن است از تاثیرات برخی مواد غذایی بر افزایش کلسترول بد خون بی خبر باشید:

گوشت‌قرمز
 از مصرف(Consumption) گوشت‌‌های چرب بپرهیزید. به‌جای گوشت‌قرمز مصرف گوشت‌های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون را وارد رژیم‌تان کنید. توجه داشته باشید که پوست این گوشت‌ها را بکنید. ماهی بخورید. ماهی آزاد، تن یا ساردین بهترین گزینه‌اند. این ماهی‌ها چرب هستند اما چربی آنها مانند گردو یا بذر کتان مفید است.

لبنیات پرچرب
 محصولاتی از قبیل شیر غلیظ‌شده، کره و مارگارین و... سرشار از چربی‌های اشباع هستند و در کسانی که کلسترول بد آنها بالاست، مصرف این نوع محصولات باید به‌طور کامل متوقف شود.به‌جای لبنیات پرچرب، شما می‌توانید محصولات گیاهی مانند شیر بادام و شیر سویا، و یا لبنیات کم‌چرب یا بدون چربی را به رژیم روزانه خود اضافه کنید.

مواد غذایی آماده و صنعتی
 بیشتر غذاهای آماده و صنعتی به‌خصوص آنهایی که گرم می‌‌شوند، با روغن‌های هیدروژنه و اسیدهای چرب ترانس تهیه و باعث افزایش(Increase) کلسترول بد خون خواهد شد. از مصرف مواد غذایی خیلی چرب و خیلی شیرین و به‌ویژه آنهایی که حاوی روغن‌‌های هیدروژنه هستند بپرهیزید.

قندهای تصفیه شده و نشاسته
 قندها و کربوهیدرات‌های های تصفیه شده مانند برنج سفید، نان‌ها و پاستاهای تهیه شده از آرد سفید میزان کلسترول خوب خون را کاهش می‌‌دهند. برای شما که کلسترول خونتان بالاست توصیه می‌‌شود از مصرف این مواد غذایی بپرهیزید. شما باید نان‌‌های سبوس ‌دار مصرف کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: