شفا آنلاین-مصرف نعنای تازه میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش میدهد از طرفی مصرف روغن نارگیل و آب لیمو نیز از التهاب و خارش میکاهد چرا که خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی دارند.
به گزارش
شفا آنلاین،یک متخصص طب سنتی برای درمان آلرژی و خارش فصل بهار، مصرف نعنای تازه،
کاهو و خاکشیر را توصیه کرد و گفت: برای جلوگیری از حساسیت بهاری باید از
خوردن ادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.علی حسینی گفت: برای درمان خارش
و حساسیتهای پوستی که در فصل بهار بیشتر میشود بهتر است الگوی تغذیه
اصلاح شود چرا که حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین
استرس در این موضوع اثر دارد.
وی مصرف جوششیرین، روغن نارگیل، آب لیمو و نعنای تازه را توصیه کرد و گفت:
برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع
گرم پرهیز کرد. این متخصص طب سنتی ادامه داد مصرف سبزیجات تازه، سبوس
گندم، نان سبوسدار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش
بهاری توصیه میشوند.
حسینی ادامه داد: مصرف نعنای تازه میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش
میدهد از طرفی مصرف روغن نارگیل و آب لیمو نیز از التهاب و خارش میکاهد
چرا که خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی دارند.
وی استفاده از جوششیرین را برای رفع خارش پوستی توصیه کرد و گفت:
پوشیدن لباس نخی و نرم، قرارگرفتن در محیط با دمای متعادل از ابتلا به
حساسیت فصلی جلوگیری می کند.