کد خبر: ۲۲۰۴۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014May 12
شفا آنلاین-مصرف نعنای تازه میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش می‌دهد از طرفی مصرف روغن نارگیل و آب لیمو نیز از التهاب و خارش می‌کاهد چرا که خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی دارند.
به گزارش شفا آنلاین،یک متخصص طب سنتی برای درمان آلرژی و خارش فصل بهار، مصرف نعنای تازه، کاهو و خاکشیر را توصیه کرد و گفت: برای جلوگیری از حساسیت بهاری باید از خوردن ادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.علی حسینی گفت: برای درمان خارش و حساسیت‌های پوستی که در فصل بهار بیشتر می‌شود بهتر است الگوی تغذیه اصلاح شود چرا که حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این موضوع اثر دارد.

وی مصرف جوش‌شیرین، روغن نارگیل، آب لیمو و نعنای تازه را توصیه کرد و گفت: برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد. این متخصص طب سنتی ادامه داد مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوس‌دار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه می‌شوند.

حسینی ادامه داد: مصرف نعنای تازه میزان خارش و درد ناشی از آن را کاهش می‌دهد از طرفی مصرف روغن نارگیل و آب لیمو نیز از التهاب و خارش می‌کاهد چرا که خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی دارند.

وی استفاده از جوش‌شیرین را برای رفع خارش پوستی توصیه کرد و گفت: پوشیدن لباس نخی و نرم، قرارگرفتن در محیط با دمای متعادل از ابتلا به حساسیت فصلی جلوگیری می کند.

برچسب ها: فصل ، بهار ، شربت ، مفید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: