کد خبر: ۲۱۹۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۷ دی ۱۳۹۷ - 2019January 07
پروتئین بدون چربی به منابع پروتئینی با میزان چربی پایین همچون گوشت مرغ، تخم‌مرغ، برخی از انواع ماهی‌ها، پنیر، شیر و خوراکی‌های دیگر اشاره دارد که می‌توانند از جایگزین‌های مناسب برای گوشت گاو باشند
شفاآنلاین>سلامت>بررسی‌ها نشان می‌دهد متعادل ساختن مصرف پروتئین با منابع جایگزین می‌تواند از مرگ و میرهای مرتبط با رژیم غذایی بکاهد.

به گزارش شفاآنلاین، جایگزین کردن گوشت<Meat> گاو با دیگر منابع پروتئینی می‌تواند از مرگ و میر میلیون‌ها انسان در سراسر جهان که بر اثر نوع رژیم غذایی جان خود را از دست می‌دهند جلوگیری کند و از انتشار گازهای گلخانه‌ای نیز به میزان قابل توجهی بکاهد.

بررسی متخصصان انگلیسی حاکی از آن است که متوازن کردن مصرف گوشت و جایگزین کردن آن با منابع جایگزین پروتئینی می تواند با فوائد قابل توجهی برای سلامت و محیط زیست همراه باشد. همچنین صنایع پایدار غذایی و زندگی سالم بشر از طریق نوآوری‌های بیشتر در ارائه پروتئین‌های جایگزین، تولید دام و الگوهای مصرف مناسب‌تر امکان‌پذیر است.

بررسی‌ انجام شده نشان می‌دهد برای ارتقای سلامت بشر خودداری از مصرف گوشت گاو و جایگزین کردن آن با دیگر منابع پروتئینی می تواند میزان مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی را در سراسر جهان به میزان ۲.۴ درصد کاهش دهد و این رقم در کشورهایی با میزان درآمد بالا و متوسط حدود پنج درصد است.

پروتئین بدون چربی به منابع پروتئینی با میزان چربی پایین همچون گوشت مرغ، تخم‌مرغ، برخی از انواع ماهی‌ها، پنیر، شیر و خوراکی‌های دیگر اشاره دارد که می‌توانند از جایگزین‌های مناسب برای گوشت گاو باشند.

 همچنین افزایش تقاضا در مصرف پروتئین می‌تواند فشار فزاینده‌ای را به محیط‌ زیست وارد کند.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: