"رودریگو گارسیا گوانزالس" مجری این طرح می گوید: این بطری از مواد خوراکی ساخته شده، شبیه عروس دریایی است و می تواند به صنعت بطری های پلاستیکی آب پایان دهد.
این پژوهشگر بطری Ooho خود را از شیوه سرو چای یک سرآشپز اسپانیایی که محفظه های خوراکی کوچک پر شده از آب میوه را به چای در حال جوشیدن اضافه می کند الهام گرفته است.
گونزالس در پروژه خود یک توپک از آب منجمد را در محلول کلرید سدیم قرار داده تا یک لایه ژلاتینی دور آن شکل بگیرد. سپس این توپک را در محلول دیگری که از عصاره جلبک قهوه ای ساخته شده بود، فرو کرد تا آب منجمد در یک غشای ثانویه که این ساختار را محکم تر می کند، قرار گیرد.
حفظ آب منجمد در محلول جلبک، قالب را برای مدت زمان طولانی تری ضخیم و محکم می کند.
نکته اصلی در تولید آب به شکل یخ جامد در طول محفظه سازی این است که امکان شکل گیری کره های بزرگ تری فراهم شده و از سوی دیگر کلسیم و جلبک همچنان در غشا حفظ می شوند.
بطری های Ooho در برخی از شهرهای اروپایی آزمایش شده است اما محققان می گویند هنوز باید اقدامات بیشتری برای تکمیل بهتر آن صورت گیرد چرا که این بطری ها هنوز کوچکند و آب زیادی را نمی توان در آن نگه داشت و از سوی دیگر امکان بسته شدن دوباره در آن وجود ندارد.
گوانزالس می گوید حتی با وجود لایه های محکم Ooho ، این محفظه از نظر محکمی با پوست میوه قابل مقایسه است و ما سعی داریم آن را دولایه کنیم.