کد خبر: ۲۰۸۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - 2018September 15
خوردن زیتون از گذشته تا کنون توسط امامان و متخصصین توصیه می شود. اما در سال های اخیر نوعی اززیتون سیاه وجود دارد که با زیتون سبز ساخته می شود و طی این عمل زیتون سمی و سرطان زا می شود و توصیه این است که هرگز این نوع زیتون را نخورید!

شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>زیتون خواص بسیاری دارد ولی نوع خاصی از زیتون وجود دارد که سمی و سرطان زا است. در این مقاله این زیتون <Olive>را به شما معرفی میکنیم و هرگز این نوع زیتون را نخورید!

به گزارش شفا آنلاین:خوردن زیتون از گذشته تا کنون توسط امامان و متخصصین توصیه می شود. اما در سال های اخیر نوعی اززیتون سیاه وجود دارد که با زیتون سبز ساخته می شود و طی این عمل زیتون سمی و سرطان زا می شود و توصیه  این است که هرگز این نوع زیتون را نخورید! اینکه چگونه این نوع زیتون را بشناسیم مطلبی است که در این مقاله به شما می گوییم.

تزئین غذاها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم. این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا می کند.

به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است. بنابراین زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمی شود و وارد کنندگان به علت قیمت تمام شده بالا، تمایلی به واردات این محصول ندارند.

در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت می پذیرد. این ماده سمی می باشد و این روش فرآوری مناسب نیست. ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید می کند. برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید.الودکتر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: