کد خبر: ۲۰۷۰۴۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - 2018August 31
محققان دانشگاه چارلز استوارت با مقایسه سرعت تایپ در افرادی که دچار اختلال حرکتی بودند با افرادی که چنین اختلالی نداشتند، به مدت ۹ ماه، به این نتیجه رسیدند که آنها در آینده به پارکینسون مبتلا خواهد شد و ۸۰ درصد موارد را هم به درستی تشخیص داده بودند
شفاآنلاین>سلامت> بنابر مطالعات دانشمندان دانشگاه چارلز استوارت از کوئینزلند استرالیا، مقدار سرعت تایپ هر فرد روی صفحه کلید کامپیوتر نشان می‌دهد که آیا او به علایم اولیه بیماری پارکینسون مبتلاست یا خیر. در واقع محققان با توجه به مدت زمان فشردن کلید روی صفحه کلید می‌توانند وجود احتمالی لرزش دست را مشخص کنند. سه ‌چهارم افراد مبتلا به پارکینسون، حداقل ۶ سال زودتر از تشخیص این بیماری، دچار لرزش دست می‌شوند.

به گزارش شفاآنلاین، محققان دانشگاه چارلز استوارت با مقایسه سرعت تایپ در افرادی که دچار اختلال حرکتی بودند با افرادی که چنین اختلالی(Disorder) نداشتند، به مدت ۹ ماه، به این نتیجه رسیدند که آنها در آینده به پارکینسون مبتلا خواهد شد و ۸۰ درصد موارد را هم به درستی تشخیص داده بودند.

بنابه گفته محققان، با تشخیص زودهنگام و درمان دارویی می‌توان پیشرفت این بیماری را کند کرد. از هر ۳۵۰ نفر در بریتانیا یک نفر و همچنین یک میلیون آمریکایی به پارکینسون مبتلا هستند. پارکینسون بیماری عصب‌شناختی پیشرونده است و در آن سلول‌های مغزی مربوط به حرکت، صدمه می‌بینند. در نتیجه، این بیماری موجب سفتی ماهیچه‌ها، کندی حرکت، لرزش، اختلال خواب، خستگی مزمن، پایین آمدن کیفیت زندگی و در نهایت معلولیت شدید در فرد مبتلا می‌شود.

درحال حاضر پارکینسون درمانی ندارد و پیشرفت آن را به هیچ طریقی نمی‌توان متوقف کرد و فقط زمانی که به موقع تشخیص داده شود می توان با دارو روند آن را کند کرد. محققان استرالیا در تلاش‌اند با استفاده از این تحقیق و نتایج به‌دست آمده، ابزاری برای تشخیص زودهنگام  پارکینسون تولید کنند.

در بررسی‌هایی هم که اخیرا نتایج آن اعلام شد، مشخص شده  اضطراب و استرس در محل کار می‌تواند مردها را در معرض ابتلا به پارکینسون قرار دهد. بنابر بررسی بیش از ۲ میلیون نفر معلوم شد، مردهایی که دارای مشاغل پرفشار هستند، پس از مدتی نمی‌توانند لرزش‌های دست‌شان را کنترل کنند. از طرفی زن‌ها وقتی سعی می‌کنند در حرفه و شغل‌شان بسیار مسلط شوند و آن را همه جانبه کنترل کنند، احتمال ابتلا به پارکینسون را در خود افزایش می‌دهند.

ترشح کورتیزول، هورمون استرس(Stress)، در کنار عوامل ژنتیکی می‌تواند احتمال پارکینسون را به شدت بالا ببرد. بنابراین تولید ابزاری که بتواند این احتمال را سال‌ها قبل از بروز به خوبی نشان دهد، برای افراد بسیاری مفید خواهد بود.طبنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: