کد خبر: ۲۰۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - 2014April 19
شفا آنلاین:در طب سنتی توصیه می‌‍شود گوشت قرمز کباب شده همراه سماق مصرف شود زیرا مصرف زیاد گوشت قرمز موجب افزایش اسید بدن می‌شود و سماق به کاهش اسید اوریک کمک می‌کند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی  گفت: گوشت قرمز به دلیل اینکه حاوی چربی و "کلسترول" است مصرف زیاد آن برای کسانی که به ناراحتی قلبی و "فشار خون بالا" دچار هستند و نیز افراد مسن توصیه نمی‌شود و بهتر است سعی کنند نوع کم چرب آن را مصرف کنند.

وی اظهار داشت: مصرف گوشت قرمز برای کودکان و نوجوانانی که در سن بلوغ هستند و نیز افراد مبتلا به کم خونی ضروری است و باید حداقل هفته‌ای 3 تا 4 بار گوشت قرمز را در وعده غذایی خود جای دهند.

وی در ادامه گفت: مصرف زیاد گوشت قرمز موجب افزایش چربی خون و کلسترول می‌شود و به میزانی آهن بدن را نیز افزایش می‌دهد و بیشترین فواید گوشت قرمز برای افراد کم خون است.

این متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز به مقدار زیادی حاوی املاح، آهن و ویتامین‌هایی از قبیل ویتامین A، E و B12 است.

وی در پایان گفت: در طب سنتی توصیه می‌شود گوشت قرمز کباب شده همراه سماق مصرف شود زیرا مصرف زیاد گوشت قرمز موجب افزایش اسید اوریک بدن می‌شود و سماق به کاهش اسید اوریک کمک می‌کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: