کد خبر: ۲۰۲۶۶۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۷ - 2018July 15
انگل های مالاریا یک پروتئین منحصربه فرد موسوم به «فاکتور مهارکننده مهاجرت ماکروفاژ پلاسمودیوم» تولید می کنند که برای چرخه زندگی انگل ها ضروری است و انتقال آنها را به میزبان های جدید امکان پذیر می کند
شفا آنلاین>سلامت>محققان واکسنی را توسعه داده اند که با هدف قراردادن یک پروتئین خاص که انگل ها برای حمله به سیستم ایمنی استفاده می کنند از عفونت مالاریا در مدل موش های آزمایشگاهی محافظت می کند.

به گزارش شفا آنلاین، انگل های مالاریا(Malaria) یک پروتئین منحصربه فرد موسوم به «فاکتور مهارکننده مهاجرت ماکروفاژ پلاسمودیوم» (PMIF) تولید می کنند که برای چرخه زندگی انگل ها ضروری است و انتقال آنها را به میزبان های جدید امکان پذیر می کند.

این PMIF موجب نابودی سلول های T حافظه می شود؛ سلول T، سلول های مقابله کننده با عفونت هستند که به تهدیدات واکنش نشان داده و از بدن در مقابل عفونت مجدد محافظت می می نمایند.

نتایج این مطالعه، کارآمدی و تاثیر واکسن آنتی- PMIFرا اثبات می کند.

«ریچارد بوکالا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه یِل کنتیکت، در این باره می گوید: «اگر فرد با این پروتئین خاص مورداستفاده از طریق انگل مالاریا برای حمله به واکنش ایمنی واکسینه شود، در مقابل عفونت(Infection) مجدد محافظت می شود.»

در این مطالعه، تیم تحقیق واکسن مبتنی بر RNA را در راستای هدف قراردادن PMIF آزمایش کرد. آنها از رشته های انگل مالاریا با PMIF حذف شده به شکل ژنتیکی استفاده کردند و مشاهده کردند موش های آلوده به عفونت این رشته از انگل ها مبتلا به سلول های T حافظه شدند و ایمنی ضدانگلی قوی تری را نشان دادند.

تیم تحقیق از دو مدل موش آزمایشگاهی مبتلا به مالاریا برای آزمایش کارآمدی واکسن با استفاده از PMIF استفاده کردند.

در مرحله بعدی محققان قصد دارند واکسن را برای افرادی که تاکنون مبتلا به مالاریا نشده اند، عمدتا کودکان، توسعه دهند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: