کد خبر: ۲۰۲۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۲ تير ۱۳۹۷ - 2018July 13
شنبلیله از جمله سبزی هایی است که سرشار از خواص فوق العاده است و به شکل های مختلف خیس و خشک به انواع متنوعی از خوراکی ها افزوده می شود
شفاآنلاین>سلامت> مصرف سبزی ها همیشه سرشار از خواص نیست بلکه مصرف زیاد آن ها می تواند اثرات عکس داشته باشد. مثلا مصرف زیاد شنبلیله برای این افراد ممنوع می باشد.

به گزارش شفاآنلاین،  شنبلیله از جمله سبزی هایی است که سرشار از خواص فوق العاده است و به شکل های مختلف خیس و خشک به انواع متنوعی از خوراکی ها افزوده می شود. اما لازم است بدانید که بعضی از افراد نمی توانند به مقدار زیاد شنبلیله مصرف کنند. پس این مطلب را مطالعه کنید تا بدانید که مصرف زیاد شنبلیله برای این افراد ممنوع می باشد.

دکتر پریسا روحانی اظهار کرد: افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی، زخم‌های پپتیک (زخم معده و دوازدهه) و کاهش فشار خون(blood pressure) باید از مصرف شنبلیله پرهیز کنند.

وی موارد مصرف شنبلیله را به عنوان نرم کننده، مصرف موضعی برای درمان جوش، سلولیت (تجمع چربی)، زخم‌های ساق پا، اگزما، سرفه مزمن، برونشیت، محرک ترشح شیر در مادران شیرده و به صورت چای برای التهاب معده برشمرد.

روحانی افزود: افراد می‌توانند به منظور کاهش قند خون، کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید، مصرف خوراکی دانه‌ها برای درمان بی‌اشتهایی، مصرف موضعی به صورت پماد برای التهاب موضعی از این گیاه استفاده کنند.

این کارشناس فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌ها سمیت‌ کبدی، درماتیت‌ تماسی (التهاب)، گُر گرفتگی، خِس‌خِس، چشمان اشک آلود، خواب رفتگی، آنژیو اِدم، نفخ شکمی، اسهال، خونریزی و کبودی را از عوارض جانبی مصرف این گیاه بیان کرد.

روحانی با اشاره به ممنوع بودن مصرف زیاد این گیاه در دوره بارداری، گفت: گیاه شنبلیله در طب سنتی برای القای ترشح شیر در مادران شیرده به کار می‌رود اما در زمینه بی‌خطر بودن آن اطلاعاتی در دست نیست.

وی افزود: مصرف(Consumption) گیاه در مقدار کم در طب سنتی برای کاهش نفخ نوزادان و کودکان توصیه می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: