شربت خیار و سکنجبین حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۶، پتاسیم، سدیم، سیلیس، پروتئین، آهن، منیزیم، فسفر، آنتی اکسیدان، اسید فولیک و فیبر است
شفاآنلاین>سلامت> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی نوشیدن نوعی شربت را به علت داشتن انواع ویتامینها و املاح معدنی در شادابی و جوانسازی پوست موثر دانست.به گزارش شفاآنلاین، شربت خیار و سکنجبین حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۶، پتاسیم، سدیم، سیلیس، پروتئین، آهن، منیزیم، فسفر، آنتی اکسیدان، اسید فولیک و فیبر است.برای بررسی خواص شربت خیار و سکنجبین و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی(Traditional medicine) مطالبی را عنوان نمودند.
مهمترین خواص شربت خیار و سکنجبین
حیدر عظمایی محقق و پژوشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص شربت خیار و سکنجبین اظهار کرد: این شربت به رفع عطش و تب بدن در فصل گرما کمک شایانی میکند و به علت داشتن فیبر فراوان نقش موثری در احساس سیری، لاغری(Slimming) و رفع یبوست در افراد دارد.
وی درباره خواص دیگر شربت خیار و سکنجبین بیان کرد: این شربت به دفع مواد زائد و سموم از اندامهای مختلف بدن به ویژه از کبد و کلیهها کمک شایانی میکند؛ سیلیس و مواد مغذی موجود در شربت خیار و سکنجبین نقش موثری در سلامتی مفاصل و تقویت غضروفها دارد و مانع از دردهای آرتریت میشود.
این محقق و پژوشگر طب سنتی افزود: شربت خیار و سکنجبین به علت وجود ویتامینهای A ، D ، کلسیم، منیزیم و فسفر موجب استحکام استخوانها و دندانها میشود و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری میکند؛ این شربت حاوی آنتیاکسیدانی قوی است که نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند.
عظمایی تأکید کرد: شربت خیار و سکنجبین به علت داشتن انواع ویتامینها و املاح معدنی به طراوت، شادابی و جوان سازی پوست کمک شایانی میکند؛ این شربت با تصفیه کردن خون، غلظت خون را کاهش میدهد بنابراین برای مبتلایان به نقرس و اسید اوریک بالا مفید است.
وی یادآور شد: شربت خیار و سکنجبین به کاهش چربی، قند و فشار خون کمک شایانی میکند و برای سلامتی قلب هم مفید است.
مواد لازم برای تهیه شربت خیار و سکنجبین (۶ نفر)
خیار ۶ عدد
لیمو ترش تازه ۲ تا سه عدد
شربت سکنجبین یک لیوان
گلاب یک لیوان
آب به مقدار لازم