شفا آنلاین>تغذیه>مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیدهاید.به گزارش شفا آنلاین، امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ را برایتان درنظر گرفتهایم. خواص درمانی گل سرخ بر کسی پوشیده نیست و اطبای معروف هم خوردن آن را توصیه کردهاند.مواد اولیه:آرد 900 گرمروغن جامد 400 گرمپودر گل سرخ يك لیوان سر خالیگردو یا بادام پودر شده يك لیوان سر خالیپودر شکر 3 لیوان و نیمعسل 100 گرمگلاب نصف لیوانپودر هل نصف قاشق چایخوریپودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه حلوای گل سرخ:
گل سرخ را حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را میتوانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .