کد خبر: ۱۹۲۱۳۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - 2018April 17
در گوشه و کنار جهان افراد مختلفی با رنگ پوست و نژادهای متفاوت از دندان‌های مختلفی با رنگ‌های متفاوت برخوردار هستند که سطح استحکام آن‌ها باهم یکسان نیستند.
شفا آنلاین>سلامت>  تحقیقات پژوهشگران نشان می‌دهند که رنگ اصلی دندان‌های انسان سفید شفاف نیست و سایه‌ای تیره دارد. درصورتی‌که با بلیچینگ <Bleaching>و جرم‌گیری رنگ آن به سفید تغییر پیدا کند، از استحکام و سلامت آن کاسته خواهد شد.

به گزارش شفا آنلاین:در گوشه و کنار جهان افراد مختلفی با رنگ پوست و نژادهای متفاوت از دندان‌های مختلفی با رنگ‌های متفاوت برخوردار هستند که سطح استحکام آن‌ها باهم یکسان نیستند. به اعتقاد پژوهشگران دندان‌هایی قوی و مستحکم هستند که طبیعی و سالم باشند البته این دندان‌ها معمولاً سفیدرنگ نیستند. آن‌ها معتقد که دندان‌های محکم دندان‌هایی هستند که رنگشان به سفیدی کاغذ یا کلیدهای پیانو نبوده و سایه تیره‌ای دارند.

    سیگار کشیدن یا اختلالات متابولیسمی کمیاب می‌تواند دلیل تیرگی دندان‌ها باشد اما سفید کردن آن‌ها با بلیچینگ و جرم‌گیری توصیه نمی‌شود. با بلیچینگ و جرم‌گیری لایه‌هایی از سطح مینای دندان‌ها برداشته‌شده و قطر مینای دندان کاهش پیدا می‌کند که در اثر آن دندان‌ها به‌طور دائمی و برای همیشه تضعیف می‌شوند. با تضعیف شدن مینا،  دندان‌ها زودتر دچار پوسیدگی شده و حتی ممکن است در اثر کمبود کلسیم شکننده نیز شوند. از دیگر عوارض جانبی استفاده از این روش‌ها می‌توان به افزایش حساسیت دندان‌ها و سوزش لثه‌ها اشاره کرد.

مینای دندان دارای رنگ سفید مایل به آبی بوده که تا حدودی از شفافیت نیز برخوردار است و رنگ سطح زیرین مینای دندان‌ها زردرنگ بوده و نشان می‌دهد که رنگ کلی دندان‌ها خاکستری روشن یا زرد کمرنگ است. درواقع می‌توان گفت مینای دندان سفید و شفاف و لایه زیرین یا مواد اصلی دندان زرد کمرنگ و نیمه شفاف است. قابل‌توجه است که معمولاً دندان‌های زنان نسبت به مردان سفیدتر هستند.

اگر دندان‌های برخی از افراد از این رنگ تیره‌تر باشد ممکن است سیگار کشیدن یا اختلالات متابولیسمی کمیابی باعث آن باشد و درصورتی‌که این افراد بخواهند با بلیچینگ و جرم‌گیری سطح دندان‌های خود را سفید کنند، صدمه زیادی به دندان‌های خود وارد خواهند کرد. درواقع در این اقدامات لایه‌هایی از مینای دندان فرد برداشته‌شده و قطر مینای دندان را کاهش می‌دهند که در اثر آن دندان‌ها به‌طور دائمی و برای همیشه تضعیف می‌شوند. با تضعیف شدن مینا، دندان‌ها زودتر دچار پوسیدگی شده و حتی ممکن است در اثر کمبود کلسیم شکننده نیز شوند. از دیگر عوارض جانبی استفاده از این روش‌ها می‌توان به افزایش حساسیت دندان‌ها و سوزش لثه‌ها اشاره کرد. sciencefocus

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: