کد خبر: ۱۸۹۱۳۲
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ - 2018March 20
پروتئین واکنشی C یکی از عوامل التهاب‌زای بدن است. شکلات سیاه سرشار از منیزیم است. این ماده‌ معدنی نقش موثری در مقابله با بیشتر واکنش‌های شیمیایی بدن بر عهده دارد.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>التهاب انواع مختلفی دارد. زمانی که پای زخم و جراحتی در میان است، التهاب شدید بوده و منطقه‌ مجروح قرمز، گرم و دردناک می‌شود. نوع دیگر التهاب، التهاب مزمن <Chronic inflammation>است که باعث بروز حملات نقرس، بیماری‌های دژنراتیو مانند آلزایمر، پارکینسون و برخی از سرطان‌ها و همچنین پیری پوست یا اضافه وزن می‌شود. التهاب نوعی سازوکار دفاعی بدن است که امکان مقابله با آسیب‌های خارجی متعددی مانند عفونت‌های ناشی از ویروس‌ها یا باکتری‌ها را به بدن می‌دهد. این پدیده همچنین در روند احیا و درمان زخم‌ها و جراحات نیز بروز می‌کند. خوشبختانه تغذیه نقش موثر و کلیدی در مقابله با التهاب دارد.

شکلات سیاه

به گزارش شفا آنلاین:اگر به شکلات علاقه دارید تا حد امکان سیاه‌ترین و تلخ‌ترین را انتخاب کنید. نتایج یک پژوهش ایتالیایی که روی 2000 نفر انجام شده است، نشان می‌دهد میزان پروتئین در خون افرادی که به‌طور مرتب شکلات سیاه می‌خورند (روزانه 20 گرم) کمتر از افرادی است که لب به شکلات سیاه نمی‌زنند. باید بدانید که پروتئین واکنشی C یکی از عوامل التهاب‌زای بدن است. شکلات سیاه سرشار از منیزیم است. این ماده‌ معدنی نقش موثری در مقابله با بیشتر واکنش‌های شیمیایی بدن بر عهده دارد.

 

آویشن

سبزیجات معطر تاثیر زیادی در مقابله با التهاب دارند. ترکیباتی مانند دی-لیمونن، اسید اورسولیک و لوتئولین به سبزیجاتی مانند آویشن، رزماری، نعنا و ریحان خاصیت ضدالتهابی می‌بخشند. ترکیبات دیگری مانند آنتول، پولی‌استیلن و آپیژنین موجود در جعفری، گشنیز، زیره، جعفری فرنگی و رازیانه نیز خواص ضدالتهابی بالایی دارند. توصیه می‌کنیم از این سبزیجات برای خوش‌طعم کردن غذاها و بهبود سلامت خود بهره‌مند شوید. سعی کنید به‌جای خوش‌طعم کردن غذاها با نمک و روغن از این سبزیجات معطر استفاده کنید.

 

 

گیلاس

نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهند که گیلاس خاصیت ضدالتهابی دارد و در کاهش دردهای ناشی از ورزش‌های شدید و همچنین پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌وعروقی و سرطان‌ها موثر عمل می‌کند. خواص این میوه‌ پرطرفدار ناشی از وجود رنگ‌دانه‌های آنتی‌اکسیدانی به‌نام «آنتوسیانین» بوده و شاخص گلیسمی آن‌ نیز پایین است. به‌عقیده‌ متخصصان تغذیه، مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین باعث تولید انسولین زیاده از حد نمی‌شوند و اغلب سرشار از فیبر بوده و ضدالتهاب هستند.

 

روغن کلزا

اگر می‌خواهید یک رژیم غذایی ضدالتهاب داشته باشید قبل از هر کاری باید روغن‌های مفید را بشناسید و انتخاب کنید. بنابراین باید روغن‌ها و چربی‌های سرشار از امگا 3 ها مانند روغن کلزا یا تخم‌کتان را انتخاب کنید. روغن کلزا حاوی 9/1‌درصد امگا 3 است و برای آشپزی، پخت‌وپز و همچنین مصرف سالاد استفاده می‌شود. روغن تخم کتان نیز که کمتر در بازار وجود دارد حاوی 54‌درصد امگا 3 است. حواستان باشد که مصرف روغن تخم کتان باید روزانه تا یک قاشق چای‌خوری باشد.

 

آناناس

آناناس یکی از میوه‌های مفید است که باید در چهارچوب یک رژیم غذایی ضدالتهاب گنجانده شود. اول به‌خاطر اینکه حاوی منگنز است که خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی دارد. دوم اینکه ساقه‌ آن حاوی یک ماده‌ ضدالتهاب طبیعی قوی به‌نام «بروملین» است. این ترکیب توسط بدن جذب شده و وارد خون می‌شود.بروملین مانع از ترشح پروستاگلاندین نوع 2 می‌شود. در نتیجه این میوه تاثیر ضدالتهابی، مسکنی و ضد ادماتو دارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: