افراد دچار این عارضه باید سه عدد هویج، یک عدد شلغم، ۱۵ ساقه جعفری، هفت برگ کاهو و پنج برگ اسفناج را داخل مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مقدار مصرف آب هویج، شلغم، جعفری، کاهو و اسفناج روزانه ۲ تا سه استکان است
شفاآنلاین>سلامت> یبوست یک مشکل گوارشی است که بر اثر مصرف غذاهای بیکیفیت و دیر هضم به وجود میآید و مبتلایان میتوانند با مصرف آب برخی سبزیجات این عارضه را درمان کنند.به گزارش شفاآنلاین، عوامل مختلفی در بروز یبوست نقش دارند که عبارتند از: مصرف محصولات لبنی بدون مصلح، استفاده از غذاهای چرب و شیرین، نوشیدن کم مایعات، مصرف کم مواد غذایی و سبزیجات حاوی فیبر، استعمال الکل و مواد مخدر(drugs)، تنبلی معده و روده و اختلال سندروم روده تحریکپذیر (این اختلال در برخی از افراد موجب اسهال میشود)؛ سن بالا، همچنین کمتحرکی و استرس هم در ابتلای اشخاص به یبوست موثر هستند؛ یبوست مزمن میتواند موجب بروز بواسیر (هموروئید) در افراد شود.حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف آب هویج، شلغم، جعفری، کاهو و اسفناج را برای مبتلایان به یبوست موثر دانست و درباره طرز تهیه آن اظهار کرد: افراد دچار این عارضه باید سه عدد هویج، یک عدد شلغم، ۱۵ ساقه جعفری، هفت برگ کاهو و پنج برگ اسفناج را داخل مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مقدار مصرف آب هویج، شلغم، جعفری، کاهو و اسفناج روزانه ۲ تا سه استکان است.مواد غذایی موثر در رفع یبوستوی درباره مواد غذایی موثر در رفع یبوست بیان کرد: مصرف(Consumption) آلو و انجیر برای مبتلایان به یبوست بسیار مفید است؛ افراد دچار این عارضه همچنین میتوانند برای بهبود یبوست سه عدد کیوی رسیده را خوب بشویند و آنها را با پوستشان رنده کنند، سپس به کیویهای رنده شده کمی عسل اضافه و آنها را میل کنند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف روغن زیتون، کرچک و بادامشیرین نقش موثری در رفع یبوست دارد.دمنوشی برای درمان یبوستعظمایی یادآور شد: مبتلایان به یبوست باید ۳۰ گرم برگ سنا، ۱۰ گرم گل ختمی، ۱۰ گرم گل سرخ و ۱۰ گرم تخم گشنیز را با هم ترکیب و یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را به همراه سه لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ افراد دچار این عارضه باید یک لیوان از این دمنوش را قبل از هر وعده غذایی به همراه کمی عسل میل کنند.